• ABT Rental AB
  • Skicka din förfrågan direkt till ABT Rental AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

ABT Rental AB

Välkommen till oss på ABT Rental AB - din kompletta leverantör av entreprenadmaskiner. Vi har uthyrning och försäljning av olika maskiner såsom t ex anläggningsmaskiner, hjullastare, markvibratorer, banddumprar, ramstyrda vältar, grävmaskiner mm. Hos oss kan du också få hjälp av reparera din befintliga utrustning. Med decennier av samlad kunskap hjälper vi våra kunder att på ett optimalt sätt lösa deras behov.
Visa mer

Produkter

Uthyrning -

Uthyrning

ABT Rental arbetar med uthyrning av byggmaskiner. Med allt från markvibratorer och elverk till hjullastare i 27-tonsklassen kan vi erbjuda entreprenad- och byggmaskiner till uthyrning, utan förare.
Läs mer

Försäljning -

Försäljning

ABT Rental arbetar med försäljning av byggmaskiner. Vi säljer, köper, förmedlar och byter in maskiner och har kontinuerligt mellan 10-30 objekt i lager. Maskinerna iordningställs och utrustas efter behov och utifrån köparens önskemål.
Läs mer

Verkstad -

Verkstad

ABT Rental erbjuder service och reparationer av entreprenad- och byggmaskiner samt tillbehör. Med våra välutrustade arbetsbussar kan arbetet utföras i fält och/eller på vår egen verkstad.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: ABT Rental AB
Organisationsnr: 556616-1997
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Rosersberg

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4016
Postnummer: 195 04
Ort: Rosersberg
Besöksadress: Järngatan 10
Telefon: 08-514 401 22
Fax: 08-514 401 35
E-post:
Sökord
Anläggningsmaskiner, Hjullastare, Markvibratorer, Banddumprar, Ramstyrda vältar, Uthyrning, Försäljning, Leverantör, Grävmaskiner,
Kategorier
Försäljning, uthyrning
Entreprenadmaskiner, försäljning, uthyrning
Skicka förfrågan