• Assa AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Assa AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Assa AB

ASSA utvecklar och marknadsför säkerhets och låssystem, beslagsprojektering, lås projektering allt från mindre passersystem till komplexa integrerade säkerhetssystem
för kommersiella, offentliga byggnader och flerbostadshus.

Assa finns i hela landet och ställer upp för informationsträffar och projekteringar där kunden finns. Försäljning och installation via utbildade och certifierade återförsäljare för att garantera kunden absolut resultat vad gäller installation, driftsättning och efterservice.
.

Produkter

Låssystem - null

Låssystem

Intelligenta låssystem. Assa cylinderstrategi tar nu steget in i 2000-talet. Med nya kompletterande patent är vi väl rustade att möta framtida marknadskrav. Det nya cylinderprogrammet, Assa Twin Combi och Assa Twin Global, innebär nyckelkontroll i alla säkerhetsklasser och en ökad flexibilitet i att bygga låssystem. Efter behov kan vi också erbjuda nickelfria nycklar.
Läs mer

Programvaror - null

Programvaror

Nyckelmottagare och andra programvaror. Välfungerande kommunikation mellan datorer hos olika användare bygger på samma enkla förutsättningar som samtal människor emellan, nämligen att man talar samma språk. Detta var utgångspunkten när Assa utvecklade tre olika - och ändå så lika - PC-program avsedda för skilda användargrupper inom lås och säkerhetsfältet.
Läs mer

Behör - null

Behör

Assa erbjuder ett komplett sortiment av behör för säker, funktionell och dekorativ beslagning. I sortimentet ingår även ett brett urval av utrymningsbeslag för krävande funktionslösningar i enlighet med myndigheternas krav.
Läs mer

Låshus - null

Låshus

Låshus för de flesta typer av inner- och ytterdörrar för kontor, industrier och bostäder. Assa kan erbjuda ett komplett program låshus passande alla behov av säkerhet, bekvämlighet och utrymning. Låshusen är konstruerade för att uppfylla högt ställda myndighetskrav för intrång och brand.
Läs mer

Elektrisk Låsning - null

Elektrisk Låsning

Ellås har ett stort användningsområde, från lätta innerdörrar till tunga ytterdörrar där en snabb låsfuktion är ett krav. Med ellås erhålls en fjärrstyrd daglåsning där den beprövade mekaniska säkerheten ej går förlorad. Ett ellås kan användas tillsammans med de flesta styrfunktioner på marknaden exempelvis passersystem, kopplingsur och kodlås.
Läs mer

Gångjärn - null

Gångjärn

Bakkantsäkring hos gångjärn från ASSA. Med Assa får du ett genomtänkt sortiment som täcker upp alla behov av gångjärn.
Läs mer

Utrymmning - null

Utrymmning

Utrymningsbeslag från ASSA. Sedan slutet av 1980-talet pågår i Sverige och Europa ett intensivt arbete med att från EU-direktiv skapa standarder som skall säkerställa människor och djurs hälsa och skydd.
Läs mer

Industrilås - null

Industrilås

Med Assa Industrilås får du ett brett sortiment som täcker upp alla behov av låsning. Från de enklaste skåp till de mest avancerade lösningarna med hög säkerhet.
Läs mer

Dörrstyrning - null

Dörrstyrning

Dörrstyrning, dörrstängare från ASSA. ASSA ABLOY-gruppen har mer än 80 års erfarenhet av att producera dörrstängare. Våra produkter öppnar och stänger dörrar i alla världsdelar. Vi tillgodoser svenska och internationella krav, EN, ANSI och ISO 9001.
Läs mer

Passersystem - null

Passersystem

ASSA har lång erfarenhet av att utveckla passersystem. Vårt heltäckande produktsortiment för dörrmiljöer gör att vi kan erbjuda en helhetslösning med både fysisk säkerhet och tillträdeskontroll genom passersystem.
Läs mer

Eagle Object Control - null

Eagle Object Control

Eagle Object Control är en plattform för att få kontroll över flyttbara värdeobjekt, t ex nycklar. I Eagle Object Control kombineras avancerade funktioner med ett enkelt handhavande.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Assa AB
Organisationsnr: 556034-3161
Medlem i / cert. av: ISO 9001, ISO 14001:2004
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Eskilstuna

Huvudkontor
Huvudkontor Marknad

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 371
Postnummer: 63105
Ort: Eskilstuna
Besöksadress: Kungsgatan 71
Telefon: 08-7751600
Fax: 08-7751620
E-post:
Sökord
Säkerhets och låssystem, Beslagsprojektering, Lås projektering, Mindre passersystem, Integrerade säkerhetssystem
Skicka förfrågan