• Atab-Trappan AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Atab-Trappan AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Atab-Trappan AB

Atab trappan tillverkar,trappor atab trappor, atab trätrappor, atab u-trappor, trätrappor, u-trappor, räckesståndare, stolpkroppar, tillverkning
Räckesståndare, Stolpkroppar.
I det lilla samhället Agunnaryd, mitt i de småländska skogarna, har möbeltillverkning och snickerihantverk en mycket lång historia. Detta gäller även för trapptillverkningen på ATAB-Trappan AB.

Grunden lades redan 1924 då Karl Magnusson med familj flyttade till bygden.
Visa mer

Produkter

Standard Design -

Standard Design

ATAB:s standard-design är den klassiska, med instämmda steg i sidostyckena. Men även i det klassiska är ATAB unikt. För att undvika knarr i trappan, och för att få en riktigt tät anslutning mellan steg och vanger, fräser vi en tapp i stegänden vilken hakas runt om på alla fyra sidorna. Kvalitet skall finnas även i de små detaljerna!
Läs mer

WF-Design -

WF-Design

WF-Trappan är en ny typ av trappa som utvecklats under de senaste åren. Den har ingen innervang vilket ger interiören ett luftigare och elegantare intryck. WF-Trappan är en kombination av trapphantverkarens skicklighet och modern högteknologi. WF-Trappan tillverkas endast av hårda träslag med ståndare och handledare som anpassats till dagens krav på form, funktion och elegans.
Läs mer

Ovanpåliggande Design -

Ovanpåliggande Design

Den ovanpåliggande (ibland kallad underliggande) designen är en mycket gammal konstruktion där alla plansteg vilar ovanpå de bärande delarna (vangerna). Med denna variant får man synliga stegändar vilket ytterligare förstärker
Läs mer

Spirit Design -

Spirit Design

Med ett mycket modernt och spännande formspråk har Spirit-designen på kort tid etablerat sig som vår mest efterfrågade trappmöbel. De annorlunda profilerna, de centrerade vangerna och den innovativa handledar-lösningen gör Spirit-trappan till ett smycke i det moderna hemmet.
Läs mer

Minima Design -

Minima Design

Med Minima-trappan har ATAB lyckats skapa en trapplösning för de riktigt trånga utrymmena, utan att ge avkall på möbelkänslan. ATAB-Minima finns i en standard- och en egendesignad variant, Minima-Flex.
Läs mer

Spartrappan -

Spartrappan

ATAB:s spartrappor, även kallade loft-trappor, används normalt där minimalt med utrymme finns tillgängligt. En sommarstuga eller gäststuga där ett sovloft skall nås på ett så bekvämt sätt som möjligt. Med den sinnrika steg-konstruktionen, vilka finns i två varianter, blir trappans längd kortare än vad som annars vore möjlgt. Spartrapporna kan pga. stegformen endast tillverkas som raka trappor.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Atab-Trappan AB
Organisationsnr: 556623-4158
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Agunnaryd

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Holmen
Postnummer: 34177
Ort: Agunnaryd
Besöksadress: Holmen
Telefon: 0372-65500
Fax: 0372-65510
E-post:
Sökord
trätrappor,trappor, u-trappor, räckesståndare, stolpkroppar, tillverkning
Kategorier
Produkter och Material
Raka trappor, Spiraltrappor, Trätrappor,
Skicka förfrågan