• Carls Elektriska AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Carls Elektriska AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Carls Elektriska AB

Carls Elektriska AB är ett elinstallationsföretag i Stockholm som utför elinstallationer, försäljning av takvärme och bostadsventilation i entreprenader både inom nyproduktion och i Rot-projekt i alla slags lokaler och byggnader - allt från lägenheter och kontor till industrier och offentliga byggnader. Även datainstallationer, teleinstallationer mm. Detta sker ofta i samarbete med byggbolag, men utför det också gärna i egen regi.

Företaget har även reservdelsförsäljning, spiskåpor, från- och tilluftsaggregat samt service.
Visa mer

Produkter

Entreprenad -

Entreprenad

Carls Elektriska AB i Stockholm utför elinstallationer i entreprenader både nyproduktion och Rot-projekt i alla slags lokaler och byggnader.
Läs mer

Projektering -

Projektering

Carls Elektriska AB i Stockholm tar i samarbete med uppdragsgivaren ansvar för projektering och kalkylering av större som mindre elinstallationsarbeten i allt från lägenheter och villor till kontor och hela fastigheter.
Läs mer

Luftridåer/Frico -

Luftridåer/Frico

Carls Elektriska AB i Stockholm har försäljning, installation och underhåll av produkter från Frico, som är den ledande leverantören i Norden av luftridåer för entréer i butiker, varuhus och fastigheter.
Läs mer

Service -

Service

Carls Elektriska AB i Stockholm utför olika slags av reparationer och installationer åt alla typer av kunder, dvs företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.
Läs mer

Bostadsventilation -

Bostadsventilation

Carls Elektriska AB i Stockholm har försäljning av spiskåpor, värmeväxlare, filter, luftdon mm och har kompetent personal som kan installera och serva produkterna.
Läs mer

Takvärme -

Takvärme

Carls Elektriska AB i Stockholm har försäljning, installation och underhåll av system för takvärme som eliminerar risken för isbildning och istappar på tak som kan utgöra stor fara vintertid.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Carls Elektriska AB
Organisationsnr: 556541-9610
Medlem i / cert. av: Eio
Verksamhetsområde: Visa
Botkyrka Vallentuna Nacka Salem Södertälje Nynäshamn Vaxholm Värmdö Täby Österåker Järfälla Sigtuna Lidingö Sollentuna Haninge Upplands Väsby Upplands-Bro Danderyd Ekerö Nykvarn Huddinge Tyresö Stockholm Sundbyberg Solna
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Stockholm

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Årsta Skolgränd 12 B
Postnummer: 117 43
Ort: Stockholm
Besöksadress: Årsta Skolgränd 12 B
Telefon: 08-556 066 70
Fax: 08-556 066 75
E-post:
Sökord
Stockholm, Elinstallationsföretag Stockholm, Elinstallationer Stockholm, Bostadsventilation Stockholm, Entreprenader Stockholm, Takvärme installation Stockholm, Nyproduktion Stockholm, Rot-projekt Stockholm, Installation, Försäljning
Kategorier
Entreprenadtjänster
Elinstallation
Skicka förfrågan