• Crawford Entrematic Sverige
  • Skicka din förfrågan direkt till Crawford Entrematic Sverige genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Crawford Entrematic Sverige

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar, garagedörrar, carport, takskjutportar, villagarageportar, portautomatik och tillbehör.

Crawfords ursprung går tillbaka ända till 1920-talets USA. Den som introducerar portarna i Sverige och Europa är en ung svensk ingenjör. Hans namn är Fred Bengtsson och 1956 åker han till USA för att leta efter en agentur för amerikanska produkter att marknadsföra i Sverige.
Visa mer

Produkter

Crawford g60 Classic - Crawford Garageportar

Crawford g60 Classic

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar. Crawford g60 Classic har ett 42 mm tjockt portblad i kraftig stålplåt med klassiskt spegelmönster.
Läs mer

Crawford g60 Style - Crawford Garageportar

Crawford g60 Style

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av takskjutportar. Crawford g60 Style har ett 42 mm tjockt portblad i kraftig stålplåt med ett stilrent panelmönster.
Läs mer

Crawford g60 Line - Crawford Garageportar

Crawford g60 Line

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av takskjutportar. Crawford g60 Line har ett 42 mm tjockt portblad i kraftig stålplåt med ett diskret linjemönster.
Läs mer

Crawford g60 Trend - Crawford Garageportar

Crawford g60 Trend

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av takskjutportar. Crawford g60 Trend har ett 42 mm tjockt portblad i kraftig stålplåt med ett stilrent panelmönster.
Läs mer

Crawford g60 Ellips - Crawford Garageportar

Crawford g60 Ellips

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar. Crawford g60 Ellips har ett 42 mm tjockt portblad i kraftig stålplåt med ett modernt exklusivt mönster.
Läs mer

Crawford Euroclassic - Crawford Garageportar

Crawford Euroclassic

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar. Crawford Euroclassic tillverkas av slät stålplåt med exklusivt spegelmönster.
Läs mer

Crawford Eurostyle - Crawford Garageportar

Crawford Eurostyle

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar. Crawford Eurostyle tillverkas av slät stålplåt och har släta mycket exklusiva, omönstrade sektioner.
Läs mer

Crawford Euroline - Crawford Garageportar

Crawford Euroline

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar. Crawford Euroline tillverkas av slät stålplåt med liggande panelmönster.
Läs mer

Crawford Eurotrend - Crawford Garageportar

Crawford Eurotrend

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av måttanpassade garageportar. Crawford Eurotrend tillverkas av slät stålplåt och har släta mycket exklusiva, omönstrade sektioner.
Läs mer

Crawford Euroflair - Crawford Garageportar

Crawford Euroflair

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av takskjutportar. Crawford Euroflair tillverkas av slät stålplåt med liggande panelmönster.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Crawford Entrematic Sverige
Även kallat: Crawford Garageportar
Organisationsnr: 556190-3088
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Örebro

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Radiatorvägen 11
Postnummer: 702 27
Ort: Örebro
Besöksadress: Radiatorvägen 11
Telefon: 010-474 70 42
Fax: 019-20 87 02
E-post:
Sökord
Garageportar, Garagedörrar, Carport, Takskjutportar, Villagarageportar, Tillverkning, Försäljning,
Kategorier
Produkter och Material
Garageportar, Portautomatik, motorer, Ytterdörrar,
Skicka förfrågan