• Designtrappan Nordic AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Designtrappan Nordic AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Designtrappan Nordic AB

Designtrappan Nordic AB är tillverkare av designtrappor, exklusiva trappor, arkitektritade trappor, specialtrappor för offentlig miljö, svängda balktrappor, interntrappor, frihängande trappor, vingetrappan, Lace Fence-staket, trappa, trappor, spiraltrappor även för exklusiva villor.

Vår verksamhet består av projektering, montering och installation av trappor, samt av avancerade trapplösningar och andra specialprojekt. Designtrappan tar ett helhetsansvar och måttagning, 2d, 3d ritningar samt montage ingår.

Kontakta Designtrappan Nordic AB för Arkitektritade trappor, designtrappor, exklusiva trappor, frihängande trappor, installation av trappor, interntrappor, Lace Fence-staket, montering av trappor, projektering av trappor, specialtrappor, spiraltrappor, ståltrappor, svängda balktrappor, tillverkning av trappor, trappa, trappor, trappor för offentlig miljö, Vingetrappan med mera.

Referenser

Advokatbyrån Vinge -

Advokatbyrån Vinge

Wingårdhs hade en idéskiss om en frihängande trappa i färgglad kulör, något som verkligen blev ett blickfång.
Läs mer

Ejendals -

Ejendals

Ejendals bygger ett nytt huvudkontor och beställer en interntrappa samt räcken runt ljusgården.
Läs mer

EF Education -

EF Education

EF Education behövde mer utrymme och lokalerna ovan skulle anslutas med en snygg trappa. Utrymmet för trappan var mycket begränsad.
Läs mer

Besqab -

Besqab

Besqab är en ledande byggfirma som sedan starten 1989 har bygg över 4000 tusen fastigheter. Besqab var i behov av en interntrappa till sitt kontor i Stockholm.
Läs mer

Privat, Lidingö -

Privat, Lidingö

En förfrågan från en privatperson på Lidingö om att tillverka en specialtrappa.
Läs mer

Skeppsholmskyrkan -

Skeppsholmskyrkan

2010 utfördes en omfattande renovering av kyrkan. I samband med detta behövdes det en specialtrappa som går från bottenplan till läktaren högst upp.
Läs mer

Järfälla Paddel Club -

Järfälla Paddel Club

Det var viktigt för Järfälla Paddel Club att trappor och räcken skulle matcha övrig inredning och design både i stil och färgsättning.
Läs mer

Umeå Stora Hotell -

Umeå Stora Hotell

Designtrappan Nordic AB är tillverkare av designtrappor. På Stora Hotellet i Umeå har trappan tagit hotellets inredning till helt nya höjder.
Läs mer

Filmhuset Stockholm -

Filmhuset Stockholm

Den ståltrappa som Designtrappan har installerat har en stark koppling till en filmrulle, en slags hyllning till det stolta filmarv som finns i denna byggnad.
Läs mer

Boulebar Tryckeriet -

Boulebar Tryckeriet

Designtrappan har fått i uppgift att bygga och konstruera två stycken trappor som skall passa in i Boule Bars formspråk med dess gula utmärkande form.
Läs mer

Sitevision -

Sitevision

Önskemålen var att bygga en svängd glastrappa som är huvudtrappan i lokalen samt två raka glastrappor, klädda bjälklagskanter med rostfritt stål och glasräcken.
Läs mer

ALD Bil -

ALD Bil

Lafinas uppdrag var att uppföra ett nytt huvudkontor åt ALD bil och behövde hjälp med en stor frihängande trappa som skulle binda ihop utställningsdelen med kontorsdelen.
Läs mer

Bonava -

Bonava

Det speciella med detta projekt är att beställaren har önskat att trapporna skall vara en del av designen och inredningen samtidigt som de fått en central placering mitt i husen.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Designtrappan Nordic AB
Organisationsnr: 556889-6483
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Täby

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 128
Postnummer: 183 22
Ort: Täby
Besöksadress: Hörnåkersvägen 8
Telefon: Ari: 070-269 90 98, Anders: 070-574 95 91‬
Fax:
E-post:
Kontaktperson: Ari Caesar, Anders Björkman
Sökord
Designtrappor, Tillverkare, Exklusiva trappor, Arkitektritade trappor, Specialtrappor, Ståltrappor, Trappor offentlig miljö, Svängda balktrappor, Interntrappor, Frihängande trappor, Vingetrappan, Lace Fence-staket, Trappa, Trappor, Spiraltrappor, Projektering av trappor, Montering av trappor, Installation av trappor, Tillverkning av trappor.
Kategorier
Entreprenadtjänster
Trappentreprenad, trappkompletteringsentreprenad,
Produkter och Material
Raka trappor, Spiraltrappor, Staket, Ståltrappor, Trätrappor,
Skicka förfrågan