• EU Tak & Fastighetsservice AB
  • Skicka din förfrågan direkt till EU Tak & Fastighetsservice AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.
EU Tak & Fastighetsservice AB

EU Tak & Fastighetsservice AB

EU Tak & Fastighetsservice AB utför takarbeten i Trelleborg, Malmö, Lund och Ystad med omnejd och specialiserar sig på listtäckningar och dolda tätskikt. EU Tak & Fastighetsservice AB är en Auktoriserad Trebolit Takentreprenör!

EU Tak & Fastighetsservice AB utför alla typer av takarbeten och är specialiserade på listtäckningar och dolda tätskikt, som vi innehar certifikat för. Lång yrkeserfarenhet och mångsidighet gör oss till ett tryggt val. Vi satsar på regelbunden på kompetensutveckling och vidareutbildning av all personal, för att hålla oss uppdaterade i branschens tekniska utveckling.
Visa mer

Produkter/Tjänster

Isolering -

Isolering

EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg utför tilläggsisolering av tak och andra takarbeten i Trelleborg, Malmö, Lund och Ystad med omnejd. Med värmeisolering av taket minskar du effektivt energiförlusterna från byggnaden.
Läs mer

Tätskiktsgarantier -

Tätskiktsgarantier

EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg erbjuder garanti på arbete och material tillsammans med Tätskiktsgarantier i Norden AB
Läs mer

Trebolit Unic -

Trebolit Unic

EU Tak & Fastighetsservice i Trelleborg utför takarbeten i Trelleborg, Malmö, Lund och Ystad med omnejd med Trebolit Unic. Trebolit Unic har egenskaper överlägsna de flesta tätskikt på marknaden.
Läs mer

Enlagssystem -

Enlagssystem

EU Tak & Fastighetsservice i Trelleborg utför takarbeten i Trelleborg, Malmö, Lund och Ystad med omnejd med Trebolit Elastolit Tätskiktsmattor.
Läs mer

Hemsida
(saknas)
Företagsdata
Företagsnamn: EU Tak & Fastighetsservice AB
Organisationsnr: 556587-6165
Medlem i / cert. av: Auktoriserad Trebolit Takentreprenör
Verksamhetsområde: Visa
Burlöv Lomma Ystad Skurup Vellinge Staffanstorp Malmö Lund Svedala Trelleborg Kävlinge
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Trelleborg

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Tommarpsvägen 153
Postnummer: 231 66
Ort: Trelleborg
Besöksadress: Tommarpsvägen 153
Telefon: 0410-405 62
Fax:
E-post:
Sökord
Takarbeten, Trelleborg, Takläggare, Listtäckningar, Tätskikt, Trelleborg, Malmö, Lund, Ystad, Trebolit, Energiberäkning, Tätskiktsgarantier, Isolering, Tilläggsisolering av tak, Värmeisolering av tak, Trebolit Unic, Elastolit Tätskiktsmattor, Service av tak, Besiktning av tak, Takentreprenader, Takbesiktning, Takreparationer, Takservice,
Skicka förfrågan