• Fläktcomp Sweden AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Fläktcomp Sweden AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Fläktcomp Sweden AB

FläktComp Sweden AB bedriver försäljning av fläktar och tillbehör. FläktComp Sweden AB representerar Witt & Sohn och erbjuder hela Witt & Sohns fläktsortiment med tillgång till full teknisk support, laboratorium och testriggar etc. Dessutom erbjuder vi Meidingers, Fansystems och Eltafans hela produktsortiment. Vi som arbetar i FläktComp Sweden AB har alla ett förflutet inom fläktbranschen med sammanlagt över 80 års erfarenhet av fläktar.

Produkter

Axialfläkt - förrådsförd  -

Axialfläkt - förrådsförd

Axialfläktar med lång eller kort kåpa i storlekar från diameter 315mm till 1000mm för omgående leverans från vårt fabrikslager.
Läs mer

Brandgasfläkt -

Brandgasfläkt

Axialfläktar för brandgasventilation testade och godkända enligt EN12101. Finns för driftsfall från 300°C/1h till 400°C/2h.
Läs mer

Biflow Fan -

Biflow Fan

Axialfläkt med motor utanför luftströmmen. Lämplig för temperaturer upp till 200°C kontinuerligt. Storlek 250mm upp till 630mm i diameter finns för omgående leverans från vårt fabrikslager. Övriga storlekar t.o.m. diameter 1600mm kundordertillverkas.
Läs mer

Portacooler -

Portacooler

Lätthanterbar ventilationsfläkt att ställa på golv och ventilera diverse utrymmen. Stativ och varvtalsreglering ingår. Finns i storlek 350, 450 och 560mm som alla finns för omgående leverans från vårt fabrikslager.
Läs mer

Mixed Flow Fan -

Mixed Flow Fan

Axialfläkt med mixflowhjul som dessutom har ställbara skovlar. Fläkten ger högre tryck och har en lägre ljudnivå jämfört med en konventionell axialfläkt. Levereras med rund eller rektangulär anslutning.
Läs mer

Radialfläkt - direktdriven -

Radialfläkt - direktdriven

Robust och driftsäkert utförande för industriellt bruk. Tillverkas i stålplåt, aluminium, rostfritt eller syrafast material och med önskad ytbehandling.
Läs mer

Radialfläkt - remdriven -

Radialfläkt - remdriven

Robust och driftsäkert utförande för industriellt bruk. Tillverkas i stålplåt, aluminium, rostfritt eller syrafast material och med önskad ytbehandling.
Läs mer

Axialfläkt -

Axialfläkt

Finns i storlekar från diameter 250mm upp till 3150mm. Tillverkas i stålplåt, aluminium, rostfritt eller syrafast material och kan fås i plåttjocklekar upp till 10mm.
Läs mer

Garagefläkt -

Garagefläkt

Vi har stor erfarenhet av garagefläktar då våra fläktar sitter monterade i ett stort antal installationer runt om i Europa.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Fläktcomp Sweden AB
Organisationsnr: 556649-4489
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Växjö
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Växjö

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Slöjdgatan 3
Postnummer: 35246
Ort: Växjö
Besöksadress: Slöjdgatan 3
Telefon: 0470-485 50
Fax: 0470-485 60
E-post:
Sökord
fläktar, axialfläktar, radialfläktar, ventilation, väggfläktar, tunnelfläktar, garagefläktar, takfläktar, industrifläktar, brandfläktar, rökgasfläktar, atex, atexfläktar
Kategorier
Entreprenadtjänster
Ventilation, luftbehandling, installation,
Produkter och Material
Axialfläktar, Industrifläktar, Radialfläktar, Rökgasfläktar,
Skicka förfrågan