• Flexator AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Flexator AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Flexator AB

Flexator AB är tillverkare av arbetsbodar, byggbodar, flyttbara byggnader, modulbyggda verksamhetslokaler, modullokaler för tidsbegränsad användning för skolor, förskolor, kontor, hotell, vård- och gruppboende är en del av produktutbudet.

En fungerande vardag ligger oss svenskar varmt om hjärtat. Ända sedan funktionalismen nådde vårt land när farfar var ung har vi omfamnat praktiska lösningar av alla de slag. Vi har lärt oss bygga så att ytan räcker precis lagom för att täcka allas behov av umgänge, kreativitet och trivsel.
Visa mer

Produkter

Bodar -

Bodar

Arbets- och byggbodarna är en vanlig syn på arbetsplatser och andra nyetableringar där människor är i behov av bra faciliteter.
Läs mer

Boende -

Boende

Flexator är tillverkare av modulbyggnader för boende. Vi har tagit fram boende som kombinerar kvalitet och prisvärdhet med trivsel och omtanke.
Läs mer

Kontor -

Kontor

Flexator är tillverkare av modulbyggnader för kontor. Kontoren anpassas efter behov, så vi kan skapa en unik lösning som stämmer exakt med din verksamhet.
Läs mer

Skolor -

Skolor

Flexator är tillverkare av modulbyggnader för skolor och förskolor. Man lär så länge man bygger och i mer än ett halvt sekel har vi utvecklat våra förskolor och skolor.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Flexator AB
Organisationsnr: 556089-9766
Medlem i / cert. av: ISO 9001, ISO 14001
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Anneberg

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Solbergavägen 20
Postnummer: 571 71
Ort: Anneberg
Besöksadress: Solbergavägen 20
Telefon: 0380-55 07 00
Fax:
E-post:
Sökord
Arbetsbodar, Tillverkare, Byggbodar, Flyttbara byggnader, Modulbyggda verksamhetslokaler, Modullokaler för tidsbegränsad användning, Skolor, Förskolor, Kontor, Hotell, Modullokaler, Lerumsboden, Showroomsboden, Boendebodar, Kontorsbodar, Skolmoduler, Förskolemoduler, Kontorsmoduler, Skollokaler, Förskolelokaler, Kontorslokaler,
Kategorier
Produkter och Material
Bodar, Modulbyggnader,
Skicka förfrågan