Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB

Vileda Professional är tillverkare av skrapmattor, entrémattor, textilmattor, torkmattor, städsystem, rengöringslösningar, med mera

Vileda Professional erbjuder rengöringslösningar och innovativa system för professionella användare. Med över 60 år i branschen vet vi att professionella användare inom olika områden har olika behov. Vi försöker alltid att hitta praktiska och kostnadseffektiva lösningar för dig.

Varumärken: Vileda, Wettex, Swep.
Visa mer

Produkter

Entrélösningar - Vileda Professional

Entrélösningar

Vem som helst kan lägga in en matta, men vi hjälper dig att skapa en hel entrélösning. Med av vår kunskap och sortiment, når du bättre städresultat, på mindre tid och till lägre kostnad.
Läs mer

Vileda V-Mat skrapmatta - Vileda Professional

Vileda V-Mat skrapmatta

Freudenberg Household Products är tillverkare av skrapmattor. Vileda V-Mat är marknadens stabilaste och effektivaste skrapmattor!
Läs mer

Vileda V-Mat DuoPlus - Vileda Professional

Vileda V-Mat DuoPlus

Freudenberg Household Products är tillverkare av skrapmattor och torkmattor. Vileda V-Mat DuoPlus, skrapmatta och torkmatta, effekten av två mattor på ytan av en.
Läs mer

Vileda V-Mat Extra - Vileda Professional

Vileda V-Mat Extra

Freudenberg Household Products är tillverkare av skrapmattor. Vileda V-Mat Extra är en skrapmatta för tuffare tag som passar där det förekommer tunga kundvagnar och palltrafik.
Läs mer

Vileda T-Mat Smart - Vileda Professional

Vileda T-Mat Smart

Freudenberg Household Products är tillverkare av entrémattor och torkmattor. T-Mat Smart är en effektiv torkmatta för placering tillsammans med skrapmatta eller ensam.
Läs mer

Vileda T-Mat Flex - Vileda Professional

Vileda T-Mat Flex

Freudenberg Household Products är tillverkare av textilmattor. Torkmatta Vileda T-Mat Flex är en tvättbar textilmatta med hög absorbtion.
Läs mer

Tillbehör skrapmattor - Vileda Professional

Tillbehör skrapmattor

Tillbehör till skrapmattor håller mattan på plats.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB
Även kallat: Vileda Professional
Organisationsnr: 556234-8978
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Malmö

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4013
Postnummer: 203 11
Ort: Malmö
Besöksadress: Engelbrektsgatan 5
Telefon: 040 - 669 50 50
Fax: 040 - 669 50 10
Mobiltelefon: 070-190 79 41
E-post:
Sökord
Skrapmattor Tillverkare, Entrémattor, Textilmattor, Torkmattor, Mattor, Matta, Städsystem, Rengöringslösningar, Entrélösningar, Skrapmattor, Återvinning, Sopsortering, Mikrofiberdukar, Interiörmoppar, Dustermoppar, Handmoppar, Rengöringssvampar, Skurnylon, Rengöring, Fläckborttagning, Skurblock, Skurblockshållare, Fönstertorkare, Teleskopskaft, Tvättpäls, Sopborstar, Sopskyfflar, Kardborremoppar, Städvagnar,
Skicka förfrågan