• GMV Sweden AB
  • Skicka din förfrågan direkt till GMV Sweden AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

GMV Sweden AB

GMV är en av världens ledande hisstillverkare och leverantör av personhissar, lasthissar, bilhissar, korghissar, hydraulhissar, linhissar, och hisskomponenter till hissbranschen.

GMV-koncernen är en världsledande hisstillverkare, vilket till stor del beror på att företaget står för bra service och hög kvalitet. GMV Sverige AB tillverkar hydraulhisskomponenter och finns representerat i ett flertal länder. Företaget bildades 1993 som ett dotterbolag till italienska GMV Martini.
Visa mer

Produkter

Personhissar -

Personhissar

GMV Sweden AB är leverantör av personhissar. Här finns den perfekta hisslösningen för personhissar i kontor, bostäder, skolor och liknande.
Läs mer

Korgdesign  -

Korgdesign

GMV Sweden av är leverantör av korghissar. Designa din egen korg och dörr, med GMV Hissbyggare kan du enkelt kombinera väggar, tak och golv enligt tycke och smak.
Läs mer

Lasthissar -

Lasthissar

GMV Sweden AB är leverantör av hydrauliska lasthissar. Vi tillhandahåller både standardlösningar och speciallösningar för att tillgodose kundens önskemål.
Läs mer

Bilhissar -

Bilhissar

GMV Sweden AB är leverantör av bilhissar. Bilhiss VL (Vehicle Lift) är speciellt konstruerad för transport av fordon i parkeringshus eller bostadshus.
Läs mer

Hemsida
Företagsdata
Företagsnamn: GMV Sweden AB
Organisationsnr: 556455-8244
Medlem i / cert. av: DNV, ISO 9001, Hissdirektivet 95/16/EG
Verksamhetsområde: Visa
Sverige Finland Danmark Norge
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Alvesta

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 19
Postnummer: 342 21
Ort: Alvesta
Besöksadress: Forsdalavägen 1
Telefon: 0472-456 00
Fax: 0472-456 99
E-post:
Kontaktperson: Se hemsidan
Sökord
Hisstillverkare, Personhissar, Leverantör, Lasthissar, Bilhissar, Korghissar, Hydraulhissar, Linhissar, Hiss tillverkare, Hisskomponenter, Smalhissar, Varuhissar, Hydrauliska lasthissar, Hydrauliska personhissar, Truckhissar, Lyftcylindrar, Hydraulaggregat, Bärramar, Hissdörrar, Maskinskåp, Gejder, Nedfartsspärrar, Tillverkare, Hissar,
Kategorier
Produkter och Material
Hissar, installation, försäljning,
Skicka förfrågan