• GreeNest Form AB
  • Skicka din förfrågan direkt till GreeNest Form AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

GreeNest Form AB

GreeNest Form AB är ett företag som är leverantör och tillverkare av bullerskydd såsom gröna bullerskärmar eller bullerplank och lokalaskärmar som det även kallas.

Vi är ett litet företag men en stor resurs för de stora aktörerna inom infrastrukturområdet. Företaget startades 1996 av Berndt Sparrwardt Efter ägarbyte 2008 drivs företaget vidare av Anders Lindgren, vi har tillsammans flerårig erfarenhet av ledande befattningar i bygg- och anläggningsbranschen. Vi vill vara er samarbetspartner både när det gäller nyproduktion, som vid reparationer av befintligt bestånd.
Visa mer

Produkter

Kohlhauer PLANTA Classic 300 - null

Kohlhauer PLANTA Classic 300

Den gröna RockDelta Green bullerskyddsväggen, modell Intensiv, är högabsorberande och högisolerande mot buller och utgör en grön, växtbeklädd yta till prydnad för omgivningen. Från GreeNest Form AB
Läs mer

Kohlhauer PLANTA Classic 200 - null

Kohlhauer PLANTA Classic 200

Den gröna Kohlhauer PLANTA Classic 200 bullerskyddsväggen, modell Extensiv, är högabsorberande och ljuddämpande. Växterna klättrar uppåt som rankor och får utmärkt stöd av väggens yta med spaljékaraktär. Från GreeNest Form AB.
Läs mer

Kohlhauer PLANTA Classic 100 - null

Kohlhauer PLANTA Classic 100

Skräddarsydda högabsorberande kassetter i aluminiumramar med ytutseende likt övriga bullerskyddsväggar. Kassetterna lämpar sig mycket väl som komplement på reflekterande skärmar, väggar etc. Från GreeNest Form AB
Läs mer

Hemsida
Företagsdata
Företagsnamn: GreeNest Form AB
Organisationsnr: 556384-9602
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Ödeshög

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 36
Postnummer: 599 21
Ort: Ödeshög
Besöksadress: Verkstadsgatan 11
Telefon: 0144-314 09
Fax: 0144-314 29
E-post:
Sökord
Gröna bullerskärmar, Bullerplank tillverkare, Bullerskydd leverantör, Lokalaskärmar, Infrastrukturbuller
Kategorier
Produkter och Material
Bullerskärmar, bullerplank,
Skicka förfrågan