• Henkel Norden AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Henkel Norden AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Henkel Norden AB

Lim, tätning och ytbehandling från Henkel servar affärsområdena transport, elektronik, aerospace, metall, varaktiga konsumtionsvaror, konsumtionsvaror, underhåll och reparation samt paketering, och erbjuder ett brett utbud produkter till fackmän och konsumenter.

Produkter

Ankarmassa - null

Ankarmassa

Plastic Padding/Pattex är det starkaste limutbudet med lätt och praktisk applicering för alla lim-, monterings- och reparationsjobb i hemmet genom sin fackmannamässiga kvalitet.
Läs mer

Montagelim - null

Montagelim

Montage- och sättlimmer används för limning och reparationer i hemmet eller på byggplatsen. De ersätter traditionella limmer som kontaktlim och trälim, samt traditionella fixeringsmetoder som spik och skruv. Konstruktionslim finns som patroner och på tub.
Läs mer

Golv - null

Golv

Thomsit - Ett brett utbud av lim, utjämningsmassor, primers och andra produkter för alla sorters professionella golvläggningar.
Läs mer

Rörinstallation - null

Rörinstallation

Under varumärket Tangit erbjuder Henkel ett omfattande produktutbud rörlim, primers och rengörare för limning av UPVC-, CPVC- och ABS-rör och installationer. Dessutom finns det inom Henkel gängtätning för alla typer av rörmaterial.
Läs mer

Fogmassor & Fogskum - null

Fogmassor & Fogskum

Fogmassor är tätningsmassor som appliceras i fogar för att sammanfoga och täta två delar. Fogskum är expanderande polyuretanbaserade material som appliceras för att fylla mellanrum, reparera dörrar och isolera fogar (särskilt mellan fönsterkarm och vägg).
Läs mer

Fix & Fog - null

Fix & Fog

Oberoende av vilken typ av plattsättning som ska utföras har Henkel rätt produkt och kan ge rätt support. Vi har ett omfattande utbud av system med perfekt anpassade produkter som klarar av varje situation från ytbearbetning och fuktsskydd till läggning och fogning av alla sorters keramik-, naturstens-, mosaik- och marmorgolv.
Läs mer

Vägglim & Spackel - null

Vägglim & Spackel

Vägglim & Spackel från Henkel Norden AB.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Henkel Norden AB
Organisationsnr: 556061-4090
Medlem i / cert. av: GBR/GLF
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Bromma

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 15122
Postnummer: 16715
Ort: Bromma
Besöksadress: Gustavslundsvägen 151 A
Telefon: 08-6343800
Fax: 031-7505391
E-post:
Sökord
lim, tätningsmedel, spackel, fix, fog, fogmassa, fogskum, avjämningsmassa, utjämningsmassa, ankarmassa, vägglim, golvlim, rörlim, montagelim, sättlim, primer, fogskum, silikoner, akryler, polymerer
Skicka förfrågan