• Hewall Safety Sweden AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Hewall Safety Sweden AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Hewall Safety Sweden AB

HeWall Safety Sweden AB arbetar med säkerhet på hög nivå! Vi levererar professionell skyddsutrustning, utbildningar, monteringar, tjänster och service över hela Sverige.

Andningsskydd, Arbetshandskar, Fallskydd, Hörselskydd, Nödduschar, Peltor, Speedglas svetshjälmar, Säkerhetslina, säkerhetssele, Takstegar, Ögonduschar,.

Produkter

Professionell skyddsutrustning

Arbete på höga höjder, farliga miljöer och när allmän risk för personskada finns, då behövs stor kunskap och erfarenhet för att ta fram rätt skyddsutrustning som verkligen fungerar när det gäller.
Läs mer

Personlig skyddsutrustning

När det gäller personlig skyddsutrustning såsom andningsskydd, fallskydd, nöd/ögonduschar, svetsskydd, kemskydd, hörselskydd och kommunikation, vänd er till oss för kunskap, och personlig service.
Läs mer

Montering av fasta och mobila fallskyddssystem

Vi monterar fasta och mobila fallskyddsystem, både vertikalt och horisontellt- i alla miljöer där risk för personskada från fall finns. Alla detaljer och montering är certifierade enligt gällande krav, och utförs av välutbildad personal med många års erfarenhet och har stor kunskap I fallskyddsteknik .
Läs mer

Säkerhetstjänst

Vi hjälper många företag med riskbedömning, löser säkerhetsfrågor i stora projekt och ser till att personal använder rätt utrustning på rätt sätt.
Läs mer

Utbildningar

Vi hjälper er med en professionell utbildning i fallskyddsteknik, räddning och evakuering som anpassas efter era behov och krav. Utbildningen innehåller teori och praktik, lagar och förordningar, och ger er en betydligt större kunskap inom området fallskyddsteknik.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Hewall Safety Sweden AB
Organisationsnr: 556770-7319
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Stockholm
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Jordbro

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Rörvägen 60
Postnummer: 136 50
Ort: Jordbro
Besöksadress: Rörvägen 60
Telefon: 08-500 277 00
Fax:
E-post:
Sökord
montering av fallskyddssystem, försäljning av professionell skyddsutrustning, försäljning av personlig skyddsutrustning, försäljning av kemskyddskläder, ubildningar inom byggsäkerhet
Kategorier
Produkter och Material
Fallskydd,
Försäljning, uthyrning

E-handel
E-handel, webbshop,
Skicka förfrågan