• Hunter Douglas Scandinavia AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Hunter Douglas Scandinavia AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Hunter Douglas Scandinavia AB

Hunter Douglas är leverantör av solskyddssystem, taksystem och fasadsystem uppfyller de högsta normerna för kommersiella, privata, industriella och institutionella tillämpningar. I mer än 40 år har vi hjälpt till att skapa byggnader som är bekväma, friska och produktiva.

Vi levererar allt i materialväg, textil, metall och elektronik till undertak, fasader, rörliga och fasta solskydd.

Vårt mål är att skapa produkter för marknaden som passar ett stort utbud av uppdrag, inklusive innovativa system för inre och yttre solskydd samt akustiska tak av metall och fasader.
Visa mer

Produkter

Persienner -

Persienner

Hunter Douglas är leverantör av persienner. Persienner i vackra ljusa nyanser från vitaste vitt till en mängd pasteller. Mått, ytbehandling och manövrering finns i oändliga kombinationer.
Läs mer

Rullgardiner -

Rullgardiner

Hunter Douglas är leverantör av rullgardiner. Vita, naturfärgade och enfärgade eller exklusivt mönstrade. Rullgardinen har som standard en mekanism som gör att den rullas upp tyst och jämnt.
Läs mer

Plissègardiner -

Plissègardiner

Hunter Douglas är leverantör av plissègardiner. Plissè erbjuder en mängd olika färger och ett flertal moderna och spännande mönster.
Läs mer

Duettegardiner -

Duettegardiner

Hunter Douglas är leverantör av duettegardiner. Med sin veckade bikakestruktur är Duette idealisk för stora fönster och annorlunda fönsterformer.
Läs mer

Lamellgardiner -

Lamellgardiner

Hunter Douglas är leverantör av lamellgardiner. Denna tidlösa gardin passar särskillt bra till stora och breda fönster.
Läs mer

Fönstermarkiser -

Fönstermarkiser

Hunter Douglas är leverantör av fönstermarkiser. DA42 är en kraftig fönstermarkis med fallarmar som är konstruerade för att passa de flesta byggnader
Läs mer

Terassmarkiser -

Terassmarkiser

Hunter Douglas är leverantör av terassmarkiser. Terassmarkis FA20 är speciellt utvecklade för den lilla terrassen eller balkongen.
Läs mer

Balkongmarkiser -

Balkongmarkiser

Hunter Douglas är leverantör av balkongmarkiser. Förändra balkongen till en skuggig och trivsam uteplats med en balkongmarkis.
Läs mer

Restaurangmarkiser -

Restaurangmarkiser

Hunter Douglas är leverantör av restaurangmarkiser. Skapa en behaglig utemiljö och plats för fler gäster med våra rejäla markiser.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Hunter Douglas Scandinavia AB
Organisationsnr: 556057-9871
Medlem i / cert. av: Solskyddsförbundet
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Alingsås

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 541
Postnummer: 441 15
Ort: Alingsås
Besöksadress: Sandbergsvägen 4
Telefon: 0322-775 00
Fax:
E-post:
Kontaktperson: Bengt Hässel
Sökord
Solskyddssystem, Leverantör, Taksystem, Fasadsystem, Inomhus, Persienner, Rullgardiner, Nanoblinds, Plisségardiner, Duettegardiner, Lamellgardiner, Hissgardiner, Panelgardiner, Facettegardiner, Solskydd utomhus, Fasadpersienner. Screens, Solskärmar, Luckor, Fönsterluckor, Jalusier, Fönsterskärm, Undertak, Techstyle, Trä, Aluminium, Fasader, Ventilerade fasader, Aluminium fasader, Isolerande fasader, Fönstermarkiser, Terrassmarkiser, Restaurangmarkiser, Balkongmarkiser, Korgmarkiser, Sidomarkiser, Aluminiumpersienner,
Skicka förfrågan