• Ifö Electric AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Ifö Electric AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Ifö Electric AB

Ifö Electric AB är tillverkare av keramiska belysningsarmaturer, våtrumsbelysning, badrumsbelysning, keramiska säkringar, servisskåp, köksbelysningar med mera.

Keramiska armaturer är Ifö Electrics specialitet. Jämfört med armaturer i plast eller metall är porslinsarmaturen lättare att hålla ren, tål värme bättre, missfärgas ej och klarar svåra och aggresiva miljöer. Valmöjligheten att välja ledmodul – och därmed en färdigbestyckad armatur – finns till alla våra stora socklar.

Produkter

Ifö Open - null

Ifö Open

Ifö Electric är tillverkare av keramiska belysningsarmaturer. IFÖ Open är en keramisk belysning dekorerad med spännande och vackra glas.
Läs mer

Ifö Opus - null

Ifö Opus

Ifö Electric är tillverkare av belysningsarmaturer. Ifö Opus är en serie eleganta keramiska sparsmakade armaturer i opalglas.
Läs mer

Ifö Contrast - null

Ifö Contrast

Ifö electric är tillverkare av belysningsarmaturer för både rivat och offentlig miljö. Ifö Contrast är belysningsarmaturer som passar överallt.
Läs mer

Ifö Basic - null

Ifö Basic

Ifö Electric är tillverkare av keramiska belysningsarmaturer. Ifö Basic är en vacker och funktionell keramisk belysningsarmatur från Ifö Electric.
Läs mer

Ifö Bernadotte - null

Ifö Bernadotte

Ifö Electric är tillverkare av keramiska badrumsarmaturer. Ifö Bernadotte är keramiska badrumsarmaturer med tidlös design.
Läs mer

Ifö Light On - null

Ifö Light On

Ifö electric är tillverkare av designade belysningsarmaturer. Ifö Light On är designade keramiska belysningsarmaturer.
Läs mer

Ifö Bastu - null

Ifö Bastu

Ifö Electric är tillverkare bastuarmaturer. Iför Bastu uppfyller extra stränga säkerhetskrav och tål de höga temperaturer och den fuktighet som förekommer i bastu.
Läs mer

Ifö Classic - null

Ifö Classic

Ifö Electric är tillverkare av belysningsarmaturer. Ifö Classic är trotjänaren i sortimentet. Idealisk i de flesta utrymmen där belysning med funktion och tidlös formgivning behövs.
Läs mer

Keramiska socklar Modul 20 & Modul 57 - null

Keramiska socklar Modul 20 & Modul 57

Ifö Electric är tillverkare av keramiska socklar. Modul 20 och Modul 57 är keramiska socklar från Ifö Electric AB,
Läs mer

Smycka från Ifö Electric - null

Smycka från Ifö Electric

I mer än femtio år har vi på Ifö Electric arbetat med att tillverka armaturer, men aldrig tidigare har vi presenterat en produktnyhet som denna.
Läs mer

Klack från Ifö Electric - null

Klack från Ifö Electric

Vår pendel Klack har fått sitt namn från Ivö Klack, kaolinbrottet på Ivön som försåg Iföverken i Bromölla med kaolin ändra fram till femtiotalet.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Ifö Electric AB
Organisationsnr: 556033-3576
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Bromölla

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 116
Postnummer: 295 22
Ort: Bromölla
Besöksadress: Storgatan 41
Telefon: 0456-265 00
Fax: 0456-265 55
E-post:
Kontaktperson: Anders Öringe
Sökord
Belysningsarmaturer, Tillverkare, Våtrumsbelysning, Badrumsbelysning, Keramiska Säkringar, Servisskåp, Köksbelysningar, Tillverkare, Porslinsarmaturer, Porslinssäkringar, Knivsäkringar, Gängsäkringar, Säkringsskåp, Jordkabelskåp, Knivsäkringsskåp, Belysningsskåp, Servisskåp, Kuldosor, Leverantör, Glaskupor, Keramisk belysning, Keramiska armaturer, Keramiska badrumsarmaturer, Bastuarmaturer, Bastubelysning,
Kategorier
Produkter och Material
Badrumstillbehör, Inomhusbelysning, Utomhusbelysning,
Försäljning, uthyrning
Försäljning,
Skicka förfrågan