• IFÖ Sanitär AB
  • Skicka din förfrågan direkt till IFÖ Sanitär AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

IFÖ Sanitär AB

Ifö Sanitär är Nordens ledande tillverkare av VVS-produkter för badrum och kök som badkar, bubbelbadkar, diskbänkar, duschkabiner, tvättställ mm. Vi bedriver verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Ryssland, Estland, Lettland och Litauen. Vi erbjuder , ett komplett bad- och toalettrum samt arbetsbänkar för kök och våtutrymmen, med kundens behov i centrum.

Badkar, Bubbelbadkar, Diskbänkar, Duschkabiner, Tvättställ, Badrumsskåp, Badrumsbelysningar, Bideér, Duschväggar, Duschkar, Installationsväggar, WC-moduler, WC-skålar, Spolknappar, Urinaler, Spolelektronik,.

Produkter

Tvättställ -

Tvättställ

Ifö Sanitär har försäljning av tvättställ. De ska vara vackra att se på, lätta att hålla rent och funktionella.
Läs mer

WC-stolar -

WC-stolar

IFÖ Sanitär har försäljning av WC-stolar. Rengöringsvänliga, miljövänliga och vattensäkra är egenskaper som genomsyrar WC-stolarna Både vägghängda och golvmonterade varianter finns.
Läs mer

Bidéer -

Bidéer

Ifö Sanitär har försäljning av bidér. En bidé från Ifö Sanitär blir badrummet komplett, och lite elegantare. Ifö har två olika bidéer, en vägghängd och en golvmonterad.
Läs mer

Badrumsmöbler -

Badrumsmöbler

Ifö Sanitär har försäljning av en serie badrumsmöbler, Ifö Sense Art, som gör badrummet till ett behagligt och vackert rum att leva och koppla av i.
Läs mer

Ifö Premont -

Ifö Premont

Ifö Premont är ett system från Ifö Sanitär som gör det möjligt att placera porslinet på väggen i stället för på golvet. Det döljer cisterner, vatten- och avloppsrör i en så kallad installationsvägg.
Läs mer

Diskbänkar -

Diskbänkar

Ifö Sanitär har försäljning av diskbänkar. Diskbänken ägnas inte många tankar när den väl sitter där. Men om du står i begrepp att förnya ditt kök är det inte helt givet vad som passar bäst.
Läs mer

Duschar -

Duschar

Ifö Sanitär har försäljning av duschar som är designade utifrån de funktioner som behövs för att göra duschningen avkopplande, men även för att göra underhållet av duschen bekymmersfri.
Läs mer

Urinaler -

Urinaler

Ifö Sanitär har försäljning av ett brett sortiment urinaler, med produkter för såväl hemmet som offentlig miljö.
Läs mer

Badkar -

Badkar

Ifö Sanitär har försäljning av badkar i emaljerad stålplåt. En självklarhet för barnfamiljen, för vuxna är badet den perfekta kombinationen av kontemplation, vederkvickelse och renlighet.
Läs mer

Bubbelbadkar -

Bubbelbadkar

Ifö Sanitär har försäljning av bubbelbadkar. De kanske upplevs som lyx, men den som använt ett bubbelbadkar, med professionellt massagesystem, vet att det handlar om nytta mer än nöje.
Läs mer

Hemsida
Företagsdata
Företagsnamn: IFÖ Sanitär AB
Organisationsnr: 556033-0788
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Bromölla

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 140
Postnummer: 29522
Ort: Bromölla
Besöksadress: Ifötorget
Telefon: 0456-48000
Fax: 0456-48048
E-post:
Kontaktperson: se vår hemsida, http://www.ifö.se
Sökord
Badkar Tillverkare, Bubbelbadkar Tillverkare, Diskbänkar Tillverkare, Duschkabiner Tillverkare, Tvättställ Tillverkare,
Skicka förfrågan