• Jeltec Produktion AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Jeltec Produktion AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Jeltec Produktion AB

Jeltec AB är tillverkare av skötbord, arbetsbord, tvättbord, avklädningsbänkar, klämskydd för dörrar, stövelknektar och andra ergonomiska arbetshjälpmedel.

Vi gör jobbet lättare

I snart 30 år har vi på Jeltec byggt arbetshjälpmedel och skötbord med en tydlig ergonomisk profil. Produkter som förhindrar förslitnings- och belastningsskador och som gör jobbet lättare. Många kunder uppskattar att vi har korta leveranstider, därför finns de flesta av våra produkter ’’hemma på hyllan’’ för leverans inom några dagar.
Visa mer

Produkter

Vägghängda Skötbord -

Vägghängda Skötbord

Jeltec är tillverkare av vägghängda skötbord. Där ytorna är mindre kan vägghänga skötbord vara en lösning.
Läs mer

Skötbord Lyfta Golv -

Skötbord Lyfta Golv

Jeltec AB är tillverkare av skötbord och tvättbänkar. Till Lyfta behövs vare sig stege eller trappa. Med handkontrollen sänker du lätt skötbordet till golvnivå så barnet kan klättra upp på skötbordet.
Läs mer

Skötbord Elit Golv -

Skötbord Elit Golv

Jeltec AB är tillverkare av skötbord och tvättbänkar. Elit höj- och sänkbart skötbord där arbetshöjden lätt ställs in med handkontrollen.
Läs mer

Skötbord Manuela med stege -

Skötbord Manuela med stege

Jeltec AB är tillverkare av skötbord och tvättbänkar. Manuela är ett manuellt höj- och sänkbart skötbord.
Läs mer

Skötbord Björk -

Skötbord Björk

Jeltec AB är tillverkare av skötbord och tvättbänkar. Björk har en fast arbetshöjd på 90 cm och är tillverkat i mjukt formad Björk.
Läs mer

Skötbord Fast -

Skötbord Fast

Jeltec AB är tillverkare av skötbord och tvättbänkar. Fast heter vår serie skötbord av traditionellt snitt. Grundstativet är grålackerad stålstomme som vi försett med vår typiska skötbordskiva i björk.
Läs mer

Barngrindar -

Barngrindar

Jeltec AB är tillverkare av barngrindar. Vi har grindar för öppningar mellan 68cm till 139cm bredd. Alla med fri passage utan list mot golvet.
Läs mer

Klädkarusell Snurr-Ann -

Klädkarusell Snurr-Ann

Jeltec AB är tllverkare av klädvagnar. Snurr-Ann är en klädkarusell på hjul som du kan placera där den bäst behövs. På Snurr-Ann finns det plats för femton par byxor och jackor.
Läs mer

Torkel Sko- & Stövelvagn  -

Torkel Sko- & Stövelvagn

Jeltec AB är tillverkare av skovagnar. Torkel Sko- & Stövelvagn är till för torkning och förvaring av ca 30 par skor eller stövlar.
Läs mer

Stövelknektar -

Stövelknektar

Jeltec AB är tillverkare av stövelknektar. Med våra stövelknektar kan barnen klara att ta av skor och stövlar själva.
Läs mer

Påklädningsbänk Helan -

Påklädningsbänk Helan

Jeltec AB är tillverkare av av- och påklädningsbänkar. Helan är en specialutformad påklädningsbänk som underlättar av- och påklädning. Finns i färgerna Björk, Vit, Blå och Röd.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Jeltec Produktion AB
Organisationsnr: 556362-5671
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Linköping

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Idögatan 35
Postnummer: 582 78
Ort: Linköping
Besöksadress: Idögatan 35
Telefon: 013-14 83 00
Fax: 013-14 83 00
E-post:
Kontaktperson: Petra Ståhl
Sökord
Skötbord, Tillverkare, Avklädningsbänkar, Tvättbord, Klämskydd för dörrar, Inredning förskola, Omklädningsbänkar, Stövelknektar, Tillverkare, Arbetsstolar, Fasta skötbord, Manuellt höj och sänkbara skötbord, Elektriska skötbord, Ergonomiska arbetshjälpmedel, Av- och påklädningbänkar, Skovagnar, Stövelvagnar, Klädhängare, Förskoleinredningar, Arbetsstolar, Barnsäkerhet, Reflexvästar, Dörrhållare, Säkerhetsgrindar, Trappor, Stegar, Madrasser, Mjuklek, Mjukleksaker, Rullirum, Uppresningskudde, Arbetsbord, Ståpulpet, Klädkaruseller,
Skicka förfrågan