• Kåbe-Mattan AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Kåbe-Mattan AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Kåbe-Mattan AB

Kåbe-Mattan AB är en av Sveriges ledande tillverkare av entrémattor, skrapgaller, entrégaller torkmattor, dörrmattor, konvektorgaller, ingjutningsramar och andra produkter för effektiva entrélösningar.

Kåbe-mattan har tillverkat entrémattor sedan företaget startade 1944. Under dessa dryga 60 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Att det givit effekt kan avläsas i det faktum att vår Originalmatta är den ledande produkten på marknaden i Sverige.
Visa mer

Produkter

Kåbe Orginalmatta -

Kåbe Orginalmatta

Kåbe Originalmatta är en kombination av skrapgaller och torkmatta i ett för inomhusbruk och utomhusbruk från Kåbe-Mattan AB
Läs mer

Kombimattor -

Kombimattor

En kombimatta från Kåbe-Mattan AB är en damklacksvänlig och slitstark rullbar skrapmatta, finns i följande alternativ: Kåbe Kombi Borst, Kåbe Kombi Textil och Kåbe Kombi Gummi.
Läs mer

Kåbex Specialgaller -

Kåbex Specialgaller

Kåbex Specialgaller är ett damklackssäkert fribärande skrapgaller i varmförzinkat stål för utvändigt bruk som tål både väder och vind från Kåbe-Mattan AB.
Läs mer

Skrapgaller -

Skrapgaller

Kåbe-Mattan AB har flera modeller av skrapgaller. Kåbex SM-Galler är ett entrégaller av sträckmetall för den lite mindre entrén där man har krav på god skrapförmåga och stor genomsläpplighet.
Läs mer

Kåbe Golvgaller -

Kåbe Golvgaller

Kåbe Golvgaller är ett damklacksäkert golvgaller i stål från Kåbe Mattan för invändigt och utvändigt bruk där genomsläpplighet av luft, vatten och smuts önskas.
Läs mer

Gummimattor -

Gummimattor

Kåbe-Mattan har flera modeller av gummimattor. Kåbex ribbmatta är en helgjuten rakräfflad slitstark entrématta av naturgummi i svart eller grått.
Läs mer

Textila Mattor -

Textila Mattor

Kåbe-Mattan AB har flera modeller av textila entrémattor. En gångmatta i ett trapphus eller en korridor reducerar ett eller flera av dessa bekymmer och blir samtidigt en naturlig del av inredningen
Läs mer

Kåbe Kokosplyschmatta -

Kåbe Kokosplyschmatta

Kåbe Kokosplyschmatta är en kokosmatta med vertikalt stående fibrer av högsta kvalité från Kåbe-Mattan. En matta som bevisat har en mycket bra avtorkningseffekt vid vanligt gångbeteende.
Läs mer

Plastmattor -

Plastmattor

Kåbe-Mattan har flera modeller av entrémattor av plast. Astro Turf är den klassiska gräsmattan som med sina spänstiga strån sprätter bort smutsen från skorna och samlas i mattan.
Läs mer

Kåbe Ingjutningsram -

Kåbe Ingjutningsram

Kåbe-Mattans ingjutningsramar tillverkas av naturaluminium i en speciallegering som är betongresistent.
Läs mer

Kåbe Avloppsbrunn -

Kåbe Avloppsbrunn

Avloppsbrunn i rostfri stålplåt SS 2343 från Kåbe-Mattan AB gjuts in under Kåbe Originalmatta och ansluts till avloppsledning för vattenavledning.
Läs mer

Kåbe Konvektorgaller -

Kåbe Konvektorgaller

Kåbe Konvektorgaller installeras där luft måste få strömma fritt genom en fönsterbänk i hemmet, ett elementskydd på kontoret eller en ränna i sporthallens golv.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Kåbe-Mattan AB
Organisationsnr: 556114-1713
Medlem i / cert. av: Svenska Golvrådet
Verksamhetsområde: Visa
Finland Danmark Sverige Norge
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Fjugesta

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Sågverksvägen 10A
Postnummer: 71693
Ort: Fjugesta
Besöksadress: Sågverksvägen 10A
Telefon: 0585-255 50
Fax:
E-post:
Kontaktperson: Anders Åberg
Sökord
Entrémattor, Tillverkare Skrapgaller, Torkmattor, Entrégaller, Dörrmattor, Gummimattor, Plastmattor, Textilmattor, Kokosmattor, Mattor, Matta, Konvektorgaller, Golvgaller, Mattglidskydd, Klibbmatta, Klibbmattor, Torkmatta, Dörrmatta, Gummimatta, Plastmatta, Textilmatta, Kokosmatta, Kokosplyschmatta, Kokosplyschmattor, Mattramper, Ingjutningsramar, Avloppsgaller, Avloppsbrunnar, Rutgaller, Specialgaller, Pressgaller, Astro Turf,
Kategorier
Produkter och Material
Entrémattor, Mattor, Skrapgaller, torkmattor,
Försäljning, uthyrning
Försäljning, Uthyrning,
Skicka förfrågan