• Katako AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Katako AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Katako AB

Katako AB i Stockholm utför undertaksarbete med olika innertak såsom undertak och akustiktak samt även akustikputs i Stockholms län med omnejd. Företaget kan göra konstruktioner i både trä, metall, gips mineralfiber och akustikputs.

Företaget är ett familjeföretag som grundades 1982 i södra Stockholm på gränsen till Tyresö. Under åren har det vuxit och idag har ett 30-tal anställda, men den familjära stämningen finns fortfarande kvar och det är någonting som präglar företaget i hög grad.

Referenser

Undertaksarbete Stockholm -

Undertaksarbete Stockholm

Katako AB i Tyresö utför undertaksarbete. Till Odenplans tunnelbanestation har Katako monterat ett specialtak i välvda etage med integrerad belysning.
Läs mer

Undertaksarbete Tele2 Arena -

Undertaksarbete Tele2 Arena

Katako AB i Tyresö utför undertaksarbete. Katako monterade plåtkassetter i de öppna utrymmena på det nya gatuplanet i Tele2 Arena.
Läs mer

Undertaksarbete Kista -

Undertaksarbete Kista

Katako AB i Tyresö utför undertaksarbete. Katako utförde montage av 2 000 kvm undertak på Ericssons huvudkontor i Kista.
Läs mer

Undertaksarbete Stockholm -

Undertaksarbete Stockholm

Katako AB i Tyresö utför undertaksarbete. Katako har levererat och monterat tak och väggar i den nya nattklubben på nedre plan av Tele2 Arena.
Läs mer

Undertaksarbete Hammarby Sjöstad -

Undertaksarbete Hammarby Sjöstad

Katako AB i Tyresö utför undertaksarbete. Katako har levererat undertak vid nybyggnationen av kontorshus av kvarteret Mältaren.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Katako AB
Organisationsnr: 556219-3127
Medlem i / cert. av: BI/Undertaksföreningen
Verksamhetsområde: Visa
Upplands Väsby Botkyrka Salem Nynäshamn Södertälje Nykvarn Vallentuna Värmdö Haninge Nacka Österåker Upplands-Bro Täby Sundbyberg Huddinge Järfälla Lidingö Tyresö Solna Sigtuna Sollentuna Danderyd Stockholm Ekerö Vaxholm
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Tyresö

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Studievägen 8
Postnummer: 135 48
Ort: Tyresö
Besöksadress: Studievägen 8
Telefon: 08-556 557 60
Fax: 08-556 557 69
E-post:
Sökord
Undertaksarbete, Tyresö, Undertak, Akustiktak, Akustikputs, Innertak, Stockholms län, Stockholm, Montage av undertak, Installation av undertak, Undertaksföretag, Undertaksentreprenader, Undertaksprojekt, Underhållsarbete undertak,
Kategorier
Entreprenadtjänster
Undertak, undertaksarbete,
Produkter och Material
Akustiktak,
Försäljning, uthyrning
Försäljning,
E-handel
E-handel, webbshop,
Skicka förfrågan