• KD Solskydd AB
  • Skicka din förfrågan direkt till KD Solskydd AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

KD Solskydd AB

KD Solskydd AB är leverantör och tillverkare av solskyddsprodukter som plisségardiner, lamellgardiner, persienner, markiser. KD Solskydd AB är familjeföretaget med 40 års erfarenhet och ett brett produktsortiment. Företaget har tillverkning i värmländska Degerfors. Här producerar vi tusentals markiser och persienner varje år på en yta av 3000 kvm

Vår omsättning ligger runt 54 miljoner med en personalstab runt 20-35 personer beroende på säsong.
Visa mer

Produkter

Markiser -

Markiser

KD Solskydd är tillverkare med försäljning av markiser. Markiser ger ett behagligare klimat inomhus, gör huset mycket snyggare och ger det personlighet.
Läs mer

Balkongmarkiser -

Balkongmarkiser

KD Solskydd är tillverkare med försäljning av balkongmarkiser. Balkongmarkiser finns till försäljning i ett stort utbud av modeller och färger.
Läs mer

Fönstermarkiser -

Fönstermarkiser

KD Solskydd är tillverkare av fönstermarkiser. Fönstermarkiser finns till försäljning i ett stort utbud av modeller och färger.
Läs mer

Lamellgardiner -

Lamellgardiner

KD Solskydd är tillverkare med försäljning av lamellgardiner. Lamellgardiner finns till försäljning i ett stort utbud av modeller och färger.
Läs mer

Persienner -

Persienner

KD Solskydd är tillverkare med försäljning av Persienner finns till försäljning i ett stort utbud av modeller och färger från KD Solskydd AB i Värmland.
Läs mer

Plisségardin  -

Plisségardin

KD Solskydd är tillverkare med försäljning av plisségardiner. Plisségardin Pollux är ett av marknadens mest mångsidiga system när det gäller plisségardiner.
Läs mer

Terrassmarkiser -

Terrassmarkiser

KD Solskydd är tillverkare med försäljning av terassmarkiser. Terrassmarkiser finns i ett stort utbud av modeller och färger.
Läs mer

Insektsnät -

Insektsnät

KD Solskydd är tillverkare med försäljning av Myggnät för både små och stora fönster och dörrar. Myggnät är den populäraste lösningen för att hålla insekterna utanför.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: KD Solskydd AB
Organisationsnr: 556439-6199
Medlem i / cert. av: Svenska Solskyddsförbundet, Nordic Light
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Degerfors

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Kranvägen 1
Postnummer: 693 33
Ort: Degerfors
Besöksadress: Kranvägen 1
Telefon: 0586-401 20
Fax:
E-post:
Kontaktperson: Risto Hentilä
Sökord
Lamellgardiner, Tillverkare, Markiser, Persienner, Plisségardiner, Solskyddsprodukter Leverantör, Terrassmarkiser, Fönstermarkiser, Balkongmarkiser, Markisgardiner, Korgmarkiser, Sidomarkiser, Screens, Nordic Light, Fasadpersienner, Mellanglaspersienner, Persienn, Frihängande persienner, Handmanövrerade persienner, Frihängande plissé, Förspänd plissé, Plafondplissé, Lamellgardiner, Insektsnät,
Skicka förfrågan