• Kylprodukter i Kivik AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Kylprodukter i Kivik AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Kylprodukter i Kivik AB

Kylprodukter i Kivik AB är tillverkare av avfuktare, kompaktkylaggregat, frysaggregat och luftridåer med installation och service av kylanläggningar, klimatrumsaggregat och frysanläggningar samt luftkonditioneringar, värmepumpar och mobilkyla i Malmö, Trelleborg, Ystad, Sjöbo och Tommelilla med omnejd,

Kylprodukter i Kivik AB, finns på det fagra Österlen. Vi är ett familjeföretag som startades 1980 av Sven Bladh som enmansföretag. Företaget har haft en positiv utveckling, de sysselsätter idag 15 personer.

När du anlitar Kylprodukter i Kivik AB, träffar du professionella montörer med lång erfarenhet av branschen och som är vana att ta ansvar.
Visa mer

Produkter

Luftavfuktare -

Luftavfuktare

Kylprodukter i Kivik AB är tillverkare luftavfuktare. LAK-20D är en kanalansluten luftavfuktare avsedd för mindre utrymmen.
Läs mer

Klimatrumsaggregat -

Klimatrumsaggregat

Kylprodukter i Kivik är tillverkare av klimatrumsaggregat för konstanthållning av temperatur och fuktighet i arkiv, laboratorium m.m.
Läs mer

Frysaggregat -

Frysaggregat

Kylprodukter i Kivik är tillverkare av Compact frysaggregat CFA är en komplett frysanläggning för mindre frysrum.
Läs mer

Kylaggregat -

Kylaggregat

Kylprodukter i Kivik är tillverkare av kylaggregat av olika typer. Compact kylaggregat CKA är det mest ekonomiska alternativet för mindre kylrum.
Läs mer

Kylaggregat -

Kylaggregat

Kylprodukter i Kivik är leverantör av kylaggregat av olika typer. Compact kylaggregat CKA 40 är det största av våra standardaggregat.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Kylprodukter i Kivik AB
Organisationsnr: 556261-3561
Medlem i / cert. av: Kyl & Värmepumpföretagen
Verksamhetsområde: Visa
Burlöv Svedala Malmö Ystad Vellinge Skurup Simrishamn Lomma Tomelilla Sjöbo
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Kivik

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Hjälmarödsvägen 15
Postnummer: 277 32
Ort: Kivik
Besöksadress: Hjälmarödsvägen 15
Telefon: 0414-41 42 60
Fax:
E-post:
Kontaktperson: Jens Bladh
Sökord
Klimataggregat, Tillverkare, Avfuktare, Kompaktkylaggregat, Frysaggregat, Luftridåer, Kylanläggningar, Frysanläggningar, Luftkonditioneringar, Värmepumpar, Mobilkyla, Klimatrumsaggregat, Installation, Kivik, Tommelilla, Malmö, Trelleborg, Ystad, Sjöbo, Uthyrning, Mobila Kylsläp, Service av luftkonditionering, Reparation av luftkonditionering, Mobilt kylrum, Luftavfuktare, Byggavfuktare, AC, Aircondition, Klimataggregat, Kompaktkylaggregat, Frysaggregat, Luftridåer, Kylinstallationer, Luftinstallationer, Luftkonditioneringar, Avfuktningsaggregat, Kylaggregat, Klimataggregat, Luftkonditioneringsaggregat,
Skicka förfrågan