• Lappset Sweden AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Lappset Sweden AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Lappset Sweden AB

Lappset Sweden AB är tillverkare av ett stort sortiment parkutrustning och lekplatsutrustning och har försäljning av bl a parkmöbler, lekredskap för lekplatser såsom t ex parkour och utegym för miljöer där människor vistas tillsammans. Vi skapar produkter som ökar trivseln och ger möjlighet till egna kreativa lösningar. Välkommen!

Lappsets produkter är formgivna för att skapa en tilltalande utemiljö. Parker, gator, gårdar, torg och bostadens närmiljö får en attraktiv och funktionell utformning.
Visa mer

Produkter

Parksoffor & Parkbänkar -

Parksoffor & Parkbänkar

Lappset har försäljning av parksoffor och parkbänkar.
Läs mer

Skräpkorgar & Askkoppar -

Skräpkorgar & Askkoppar

Lappset har försäljning av skräpkorgar och askkoppar för offentlig miljö.
Läs mer

Cykelställ -

Cykelställ

Lappset har försäljning av cykelställ för offentlig miljö. Cykelställ håller gårdar prydliga. Cykelställ visar var du ska ställa din cykel. Ett cykelställ är din cykels bästa vän.
Läs mer

Räcken & Staket -

Räcken & Staket

Lappset har försäljning av räcken och staket. Räcken och staket är utrymmesavdelare. Räcken och staket utför sin funktion om de skiljer utrymmen från varandra utan att skapa en känsla av instängdhet.
Läs mer

Finno Lekplatsutrustning -

Finno Lekplatsutrustning

Lappset har försäljning av Finno Lekplatsutrustning. Finno förenar känslan av att lyckas med lekglädje.
Läs mer

Gungor -

Gungor

Lappset har försäljning av gungor till offentliga lekplatser. Gungning utvecklar barnens muskler, känsla för rytm och balanssinne.
Läs mer

Gungdjur -

Gungdjur

Lappset har försäljning av gungdjur till offentliga lekplatser.. Gungdjur och karusellerna har spännande färgteman och förgyller lekstunden på ett sätt som får fantasin att flöda.
Läs mer

Klätterställningar -

Klätterställningar

Lappset har försäljning av klätterställningar till offentliga lekplatser. Klätterställningarna av metall har utformats för att tåla påfrestningarna och de krävande förhållandena i stadsmiljön.
Läs mer

Lappset Parkour Solutions -

Lappset Parkour Solutions

Lappset har försäljning av utrustning för parkour. Utrustningen är designad i samarbete med professionella utövare och instruktörer.
Läs mer

Lappset Utegym -

Lappset Utegym

Lappset har försäljning av utrustning för utegym. Utrustningen är utformad så att alla oavsett ålder kan använda den i parken, på jobbet, på skolgården, på sportklubben osv.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Lappset Sweden AB
Organisationsnr: 556460-7900
Medlem i / cert. av: ISO 9001, ISO 14001, EN1176-1:2004 Tüv, Miljöcertifierade
Verksamhetsområde: Visa
Enköping Håbo
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Enköping

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Litslena Sneby 2
Postnummer: 745 96
Ort: Enköping
Besöksadress: Litslena Sneby 2
Telefon: 0171-270 80
Fax: 0171 - 272 99
E-post:
Kontaktperson: Sara Eklund
Sökord
Parkutrustning, Försäljning, Tillverkare, Parkmöbler, Försäljning, Lekredskap, Lekplatser, Lekplatsutrustning, Parkour, Utegym Tillverkare, Sportutrustning Utomhusträning, Cross Fit, Leverantör, ABC småbarnslek, Angry Birds-lekplatser, Arenor, Askkoppar, Balans, Bollsport, Bord, Bouldering, Bänkar, Cykelställ, City Art Gym, Fitness, Freenotes musikinstrument, Fåtöljer, Grillar, Gungbrädor, Gungdjur, Gungor, Gungställningar, Interaktiv fotbollsvägg, Interaktiv lek, Karuseller, Klätterställningar, Lekplatsbesiktning, Lekplatser, Ljudgolv, Markgaller, Multiaktivitetsutrustning, Paviljonger, Pergola, Picknick-bord, Piskställningar, Planeringslådor, Pollare, Rutschkanor, Räcken, Rostfria askkoppar, Rostfria skräpkorgar, Sandlådor, Skräpkorgar, Soffor, Softex fallskyddsplattor, Staket, Stamskydd, Stolar, Temalekplatser, Torkställningar,
Skicka förfrågan