• Llentab AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Llentab AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Llentab AB

Llentab AB är tillverkare och leverantör av hallar, stålhallar, lagerhallar, systemhallar, sporthallar och andra hallbyggnader.

Llentabs stålhallar hyllas för deras effektiva konstruktion, höga kvalitet och goda anpassningsförmåga till olika krav och behov. Ett flexibelt val för kunder med visioner; berätta din dröm för oss och vi gör den till verklighet med vårt koncept.

Llentabs standardiserade stålhallar kan levereras i många olika former, allt från små oisolerade lagerhallar till mer avancerade industribyggnader, logistikbyggnader eller affärsbyggnader.
Visa mer

Produkter

Affärsbyggnader -

Affärsbyggnader

Llentab är tillverkare av stålhallar i form av affärsbyggnader och handelsbyggnader. Bra affärer grundas på en bra atmosfär. Llentab har kunskaperna som krävs för att få det rätt.
Läs mer

Lagerhallar -

Lagerhallar

Llentab är tillverkare av stålhallar i form av lagerhallar och logistikbyggnader. Lagerhallarna kan byggas i valfritt utförande och storlek.
Läs mer

Industribyggnader -

Industribyggnader

Llentab är tillverkare av stålhallar i form av industribyggnader. Industribyggnaderna anpassas efter behov av de olika utrymmen som önskas.
Läs mer

Produktionshallar -

Produktionshallar

Llentab är tillverkare av stålhallar i form av produktionshallar. Produktionshallarna anpassas efter behov av de olika utrymmen som önskas.
Läs mer

Sporthallar -

Sporthallar

Llentab är tillverkare av stålhallar i form av sporthallar och idrottshallar. Förläng säsongen och låt sporthallar från Llentab förbättra träningsförhållandena och öka inomhusaktiviteten.
Läs mer

Stålstommar -

Stålstommar

Llentab är tillverkare av stålstommar i galvaniserat stål till stålhallar. Flexibiliteten i Llentab systemet ger stora möjligheter att leverera olika taklutningar i enlighet med kundens behov.
Läs mer

Tak för stålhallar -

Tak för stålhallar

Llentab är tillverkare av tak, taktäckning, taksystem, takprofiler, yttertak för stålhallar
Läs mer

Isolerade väggar -

Isolerade väggar

Llentab är tillverkare av isolerade väggar för stålhallar. Llentab erbjuder egentillverkade prefabricerade sandwichpaneler med mineralullsisolering.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Llentab AB
Organisationsnr: 556302-5484
Medlem i / cert. av: BI
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Kungshamn

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 104
Postnummer: 456 23
Ort: Kungshamn
Besöksadress: Hallindenvägen 29
Telefon: 0523-790 00
Fax: 0523-311 20
E-post:
Sökord
Stålhallar, Tillverkare, Leverantör, Lagerhallar, Hallbyggnader, Systemhallar, Sporthallar, Projekthallar, Tillverkning, Montering, Utställningshallar, Maskinhallar, Ridhallar, Tillverkningslokaler, Garage, Hamnlager, Llentabhallen, Stålkonstruktioner, Stålhallar, Logistikbyggnader, Affärsbyggnader, Handelsbyggnader, Produktionshallar, Industribyggnader, Idrottshallar, Fotbollshallar, Bandyhallar, Multisportanläggningar, Friidrottshallar, Ridhus, Logistikanläggningar, Produktionsanläggningar, Stålbyggnader, Hallar
Skicka förfrågan