• Midcraft Elteknik AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Midcraft Elteknik AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Midcraft Elteknik AB

Midcraft Elteknik AB är ett elföretag i Hägersten som arbetar med konsultation, installation och planering av elsäkerhet, energieffektivisering, elkraft, belysning och KNX med mera i Hägersten, Huddinge, Bromma, Solna, Lidingö och övriga Stockholm med omnejd.

Midcraft Elteknik AB i Hägersten arbetar med att leverera start till mål tjänster inom el-service och el-entreprenad i region Stockholm till företag, kommuner, landsting och privatpersoner. Målsättningen är att alltid försöka leverera kunden över deras förväntan med livscykelperspektiv på varor och tjänster.

Elföretaget Midcraft och företagets elektriker i Stockholm har följande kärnvärden vid leverans:

- Personlig närvaro
- Kundnytta
- Helhetsansvar
- Samverkan.

Verksamhet

Elsäkerhet Stockholm -

Elsäkerhet Stockholm

Midcraft Elteknik AB i Hägersten är ett elföretag som arbetar med elsäkerhet i Stockholm. Midcraft Elteknik ser efter elanläggningen så att den håller måttet och tar fram åtgärdsplan.
Läs mer

Energieffektivisering  -

Energieffektivisering

Midcraft Elteknik AB i Hägersten är ett eföretag som arbetar med energieffektivisering i Stockholm. Energieffektivisering kan förbättra både ekonomi och miljö.
Läs mer

Konsultation -

Konsultation

Midcraft Elteknik AB i Hägersten är ett elföretag som arbetar med konsultation inom elområdet i Stockholm. Företaget hjälper till med med planering, projektering och rådgivning.
Läs mer

Elkraft Stockholm -

Elkraft Stockholm

Midcraft Elteknik AB i Hägersten är ett elföretag som arbetar med elkraft i Stockholm. Kontakta oss för konsultation och prisinformation.
Läs mer

Belysning & KNX -

Belysning & KNX

Midcraft Elteknik AB i Hägersten är ett elföretag som arbetar med belysning och KNX i Stockholm med omnejd. Kontakta oss för konsultation och prisinformation.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Midcraft Elteknik AB
Organisationsnr: 559046-1488
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Uppsala Stockholm Ekerö Enköping Täby Sollentuna Lidingö Tyresö Nykvarn Värmdö Södertälje Vaxholm Heby Österåker Vallentuna Järfälla Sigtuna Upplands-Bro Tierp Gnesta Huddinge Sundbyberg Eskilstuna Vingåker Solna Strängnäs Älvkarleby Oxelösund Östhammar Haninge Nacka Danderyd Nyköping Katrineholm Norrtälje Nynäshamn Knivsta Trosa Botkyrka Upplands Väsby
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Hägersten

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Västbergavägen 25
Postnummer: 12630
Ort: Hägersten
Besöksadress: Västbergavägen 25
Telefon: 08-120 725 25
Fax:
Mobiltelefon: 070-751 21 02
E-post:
Kontaktperson: Jarmo Mourujärvi
Sökord
Elföretag Hägersten, Elsäkerhet, Energieffektivisering, Konsultation, Installation, Planering, Elkraft, Belysning, KNX, Hägersten, Huddinge, Bromma, Solna, Lidingö, Stockholm, Midcraft Elteknik AB, Elektriker Elinstallationer, Elfirma, Elinstallation, Elanläggning, Elanläggningar, Behöriga Elinstallatörer, Behörig El installatör, Laddstationer Elbil, Solcellsanläggningar, Ridåvärmare, Belysningsinstallationer, Belysningsentreprenader, Elentreprenader, Kontorsbelysning,
Skicka förfrågan