• NCC Infrastructure
  • Skicka din förfrågan direkt till NCC Infrastructure genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

NCC Infrastructure

NCC Infrastructure är verksamma inom anläggningsområdet. Vi bygger och underhåller infrastruktur såsom vägar, broar och tunnlar, vindkraftsparker och VA.

Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt, från design och konstruktion till produktion och service – utifrån en verksamhet som är indelad i fyra divisioner:

Division Civil Engineering Sverige respektive Civil Engineering Norge specialiserar sig på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar, men även projekt med komplicerade betongkonstruktioner.

Division Infra arbetar med mindre och medelstora uppdrag inom infrastrukturområdet, framförallt erbjuds olika typer av koncept och service.
Visa mer

Produkter

Tunnlar och broar - NCC Sverige AB

Tunnlar och broar

Vi bygger tunnlar och broar Vi skapar de bästa hållbara lösningarna för framtidens infrastruktur.
Läs mer

Vägar - NCC Sverige AB

Vägar

Vi bygger Sveriges vägar Vi skapar de bästa hållbara lösningarna för framtidens infrastruktur och våra kompetensområden är att bygga vägar, järnvägar, broar och tunnlar.
Läs mer

Järnvägar - NCC Sverige AB

Järnvägar

Vi bygger och underhåller Sveriges järnvägar NCC bidrar till framtidens hållbara järnväg. Med hjälp av helhetsansvar och innovativa lösningar kan vi bygga mer infrastruktur för pengarna.
Läs mer

Schaktfritt ledningsbyggande - NCC Sverige AB

Schaktfritt ledningsbyggande

No Dig – schaktfritt ledningsbyggande NCC har lång erfarenhet och erbjuder ett komplett utbud av schaktfria tekniker för ledningsbyggande och ledningsförnyelse.
Läs mer

VA-process - NCC Sverige AB

VA-process

VA-process – rent dricksvatten och inga utsläpp av föroreningar i naturen ska vara en självklarhet.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: NCC Infrastructure
Även kallat: NCC Sverige AB
Organisationsnr: 556613-4929
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Norge Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Solna

Filial

Kontaktuppgifter
Postadress: NCC Infrastructure
Postnummer: 170 80
Ort: Solna
Besöksadress: Vallgatan 3
Telefon: 08-585 510 00
Fax: 08-567 909 48
E-post:
Sökord
Infrastruktur, vägar, broar och tunnlar, vindkraftsparker och VA, NCC civil Engineering Sverige, NCC Civil Engineering Norge, NCC Infra, NCC Road Services
Skicka förfrågan