• Nils Lindman AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Nils Lindman AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Nils Lindman AB

Nils Lindman AB har arbetat i inredningsbranschen i över 50 år. I Stockholm utför vi bl a golvavjämning och golvläggning såsom t ex läggning av trägolv, läggning av linoleumgolv och läggning av parkettgolv samt våtrumsentreprenad.

Vi har bred erfarenhet, stor skicklighet och gedigen kompetens. Ett kunnande som vi vill att våra kunder ska dra nytta av oavsett om det handlar om att lägga golv, klä om möbler eller sy upp gardinuppsättningar.
Visa mer

Produkter

Golvslipning - null

Golvslipning

Nils Lindman AB utför golvslipning, betsning, lutning, lackning samt oljning av alla slags trägolv i Stockholm med omnejd. Kontkta oss för mer information.
Läs mer

Plastmattor  - null

Plastmattor

Hos Nils Lindman hittar du massor av olika plastmattor att välja emellan. Du kan lägga ett golv med personliga mönster som ger ditt hem en spännande karaktär, eller en klassiker, tidlös och stilig.
Läs mer

Våtrum - null

Våtrum

Vi på Nils lindman har stor erfarenhet av att bygga och bygga om våtrum. Det innebär att våra kunder har nytta av vår kunskap kring både materialval och utförande.
Läs mer

Linoleumgolv  - null

Linoleumgolv

Linoleum är sedan många år en riktig storsäljare. Inte sällan används linoleummattor som standard vid nybyggen av lägenheter, men den lämpar sig även i offentliga miljöer.
Läs mer

Textilmattor  - null

Textilmattor

Textilgolv, heltäckningsmattor ger en skön komfort. Heltäckningsmattan är skön att gå på både barfota och med skor. Det finns ett stort urval av material, färger och kvalitéer att välja bland.
Läs mer

Trägolv - null

Trägolv

Ett välskött trägolv håller i många år och blir bara vackrare med tiden. Trägolv ger ditt rum ett levande och behagligt intryck. Idag finns det mängder av olika parkettgolv att välja emellan.
Läs mer

Gardiner och gardinuppsättning  - null

Gardiner och gardinuppsättning

Gardiner är en viktig del av rummets inredning med både estetiska och funktionella fördelar.
Läs mer

Omklädsel av möbler  - null

Omklädsel av möbler

Nils Lindmans tapetserarverkstad startade redan 1950 och har en genuin erfarenhet och kunskpar inom detta fina hantverk.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Nils Lindman AB
Organisationsnr: 556132-5084
Medlem i / cert. av: GBR/GFF, GVK:Plast
Verksamhetsområde: Visa
Sollentuna Järfälla Upplands-Bro Nykvarn Stockholm Danderyd Solna Vaxholm Salem Sigtuna Nacka Botkyrka Haninge Södertälje Sundbyberg Nynäshamn Tyresö Upplands Väsby Täby Huddinge Lidingö Vallentuna Ekerö Österåker Värmdö
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Stockholm

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 49091
Postnummer: 100 28
Ort: Stockholm
Besöksadress: Inedalsgatan 1
Telefon: 08-652 33 40
Fax: 08-652 53 94
E-post:
Sökord
Golvläggning, Golvavjämning, Läggning av trägolv, Läggning av linoleumgolv, Läggning parkettgolv, Våtrumsentreprenad, Stockholm,
Kategorier
Entreprenadtjänster
Golvavjämning, Golvläggning, Golvslipning, Våtrumsentreprenad, golv och vägg,
Försäljning, uthyrning
Golvbutiker,
Skicka förfrågan