• Nola Industrier AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Nola Industrier AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Nola Industrier AB

Nola Industrier AB är leverantör och tillverkare av parksoffor, parkbänkar, trädgårdsmöbler, parkmöbler, cykelställ, cykelpollare, cykelparkeringar, förrådshus, cykeltak, väderskydd med mera.

Nola industrier AB är utvecklare och tillverkare av olika typer av kvalitetsprodukter för offentlig miljö; gator, torg, parker och bostadsområden, gallerior och köpcentrum med mera. Nola industrier AB har sin tillverkning i Sverige, detta resulterar i höga krav på material och produktion. Företagets materialval görs med omsorg och tanke på produktens estetiska och praktiska hållbarhet.
Visa mer

Produkter

Soffor -

Soffor

Nola Industrier är leverantör av parksoffor i många olika material, utföranden och prisklasser. Materialen väljs med omsorg.
Läs mer

Bänkar -

Bänkar

Nola Industrier är leverantör av bänkar och parkbänkar. Bänkar ligger oss extra varmt om hjärtat och vi är ledande i Skandinavien på produkter för offentlig miljö.
Läs mer

Möbelgrupper -

Möbelgrupper

Nola industrier är leverantör av parkmöbler och möbelgrupper för offentlig miljö. Se exempel: möbelgrupp Kyparn med planteringskärl Frame i Malmö slottspark.
Läs mer

Skärmar, Staket, Pergola -

Skärmar, Staket, Pergola

Nola Industrier AB är leverantör av lusthus, pergola, staket med mera. Designa parker och trädgårdar med Nola. Se exempel: Orion, lusthus.
Läs mer

Planteringskärl -

Planteringskärl

Nola Industrier AB är leverantör av planteringskärl. Hinken i glasfiberarmerad plast för offentlig miljö. Kan användas både som planteringskärl och papperskorgar.
Läs mer

Stolar och Fåtöljer -

Stolar och Fåtöljer

Nola Industrier är leverantör av stolar och fåtöljer för offentlig miljö. Se exempel: Axel och Saga. Två klassiker för all typ av inomhusmiljö.
Läs mer

Bord -

Bord

Nola Industrier AB är leverantör av bord till parkbänkar och andra bord för offentlig miljö. Se exempel: Bord från möbelgruppen Budget.
Läs mer

Papperskorgar -

Papperskorgar

Nola Industrier AB är leverantör av papperskorgar för offentlig miljö. Se exempel: Papperskorg A3 i nya Vällingby Centrum.
Läs mer

Askkoppar -

Askkoppar

Nola Industrier AB är leverantör askkoppar för offentlig miljö. Se exempel: Askkopp Smoke-Up, detalj.
Läs mer

Trädskydd och markgaller -

Trädskydd och markgaller

Trädskydd och markgaller för offentlig miljö från Nola. Se exempel: Trädskydd Motala med Kalmarsund soffa.
Läs mer

Pollare och smidesstaket -

Pollare och smidesstaket

Nola Industrier är leverantör av pollare och smidesstaket för offentlig miljö. Se exempel: Pollare Bob, Malmö djuphavsbad.
Läs mer

Cykelställ och cykelhus -

Cykelställ och cykelhus

Nola Industrier AB är leverantör av cykelställ och cykelhus för offentlig miljö. Se exempel: Cykelställ Hoop, Malmö.
Läs mer

Förrådshus och väderskydd -

Förrådshus och väderskydd

Nola Industrier AB är leverantör av väderskydd och förrådshus för offentlig miljö. Se exempel: Väderskydd Revet.
Läs mer

Hemsida
Företagsdata
Företagsnamn: Nola Industrier AB
Organisationsnr: 556207-4442
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Stockholm

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 17701
Postnummer: 118 93
Ort: Stockholm
Besöksadress: Repslagargatan 15B
Telefon: 08-702 19 60
Fax: 08-702 19 62
E-post:
Sökord
Parksoffor, Leverantör, Parkbänkar, Trädgårdsmöbler, Parkmöbler, Cykelställ, Cykelpollare, Cykelparkeringar, Förrådshus, Cykeltak, Väderskydd, Möbelgrupper, Parkbord, Bänkar, Bord, Stolar, Fåtöljer, Papperskorgar, Askkoppar, Planteringskärl, Pollare, Smidesstaket, Staket, Pergola, Träskydd, Markgaller, Skärmar, Utemöbler, Utemiljö, Offentlig miljö, Trafikmiljö, Tillverkare,
Skicka förfrågan