• Nordbro i Stockholm AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Nordbro i Stockholm AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Nordbro i Stockholm AB

Nordbro är leverantör av broar och brosystem. Allt från monteringsfärdiga brosystem till anläggningsprojekt och som beredskapsmateriel till nationella väghållare. Nordbro är en pålitlig leverantör av broar till ett stort antal kunder i Skandinavien och Baltikum och har resurser inom alla områden från projektering och arbetsledning till leverans av bromateriel. I anläggningsprojekt består den huvudsakliga verksamheten av att erbjuda tillfälliga trafiklösningar baserade på företagets sortiment av brosystem.
Visa mer

Produkter

Unibridge -

Unibridge

Nordbro i Stockholm AB är leverantör av unibridge. Unibridge är ett modernt monteringsfärdigt brosystem i stål.
Läs mer

Överfartsbroar -

Överfartsbroar

Nordbro i Stockholm AB utför projektering och montering av överfartsbroar. Kontakta Nordbro AB i Stockholm när ni söker en leverantör av överfartsbroar eller andra broar och brosystem.
Läs mer

Fackverksbroar -

Fackverksbroar

Nordbro i Stockholm AB uppför fackverksbroar. Kontakta Nordbro AB i Stockholm när ni söker en leverantör av fackverksbroar eller andra broar och brosystem.
Läs mer

Beredskapsbroar -

Beredskapsbroar

Nordbro i Stockholm AB utför akuta bygginsatser av broar. Här uppför Nordbro i Stockholm AB beredskapsbro på uppdrag av Trafikverket.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Nordbro i Stockholm AB
Organisationsnr: 556400-8364
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Danmark Norge Sverige Finland
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Hägersten

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Karusellplan 13
Postnummer: 126 31
Ort: Hägersten
Besöksadress: Karusellplan 13
Telefon: 08-645 45 00
Fax: 08-645 60 90
E-post:
Kontaktperson: Michael Hellborg
Sökord
Brosystem, Leverantör, Broar, Överfartsbroar, Monteringsfärdiga broar, Fackverksbroar, Beredskapsbroar, Resursbroar, Unibridge, Projektering, Försäljning, Uthyrning, Tillfälliga broar, Monteringsfärdig bro, Tillfällig bro, Monteringsfärdiga brosystem, Monteringsfärdigt brosystem, Förstudier, Utredningar, Projektering, Arbetsledning, Montage, Bärighetsutredning,
Kategorier
Produkter och Material
Arbetsplatsutrustning övrigt, Brosystem, broar, Vägräcken,
Skicka förfrågan