• Östen Wikers Plåt AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Östen Wikers Plåt AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Östen Wikers Plåt AB

Wikers Plåt AB är ett plåtslageri i Ludvika som arbetar med projektering, leverans och montering av ventilationsanläggningar i Ludvika, Fagersta, Borlänge, Falun, Örebro med omnejd. Wikers Plåt AB arbetar även med allmänventilation, värmeåtervinning, processventilation, kylanläggningar, styranläggningar, CE-märkning samt rensning, isolering, injusteringar och service av ventilationssystem.

Vi är ett anrikt företag som funnits i branschen sedan 1948. Företaget grundades av plåtslagaren Östen Wiker som startade verksamheten i en mindre källarlokal i centrala Ludvika där man till en början utförde mindre plåtslageri- och takarbeten.
Visa mer

Tjänster / Referenser

Takkupa av koppar -

Takkupa av koppar

Takkupa av koppar - Wikers Plåt AB i Ludvika är ett plåtslageri som arbetar med takplåt i Ludvika, Fagersta, Borlänge, Falun och Örebro med omnejd.
Läs mer

Bandtäckning -

Bandtäckning

Bandtäckning av Wikers Plåt AB i Ludvika. Wikers Plåt AB är ett plåtslageri i Ludvika som arbetar med takplåt och utför bandtäckning.
Läs mer

Ventilation -

Ventilation

Ventilation byggd av Wikers Plåt AB i Ludvika. Wikers Plåt AB är ett plåtslageri i Ludvika som bland annat arbetar med installation, injustering, isolering och rensning av ventilation.
Läs mer

Wasabryggeriet -

Wasabryggeriet

Wasabryggeriet - Referensbild för Wikers Plåt AB
Läs mer

ABB Provhall -

ABB Provhall

ABB Provhall - Referensbild för Wikers Plåt AB.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Östen Wikers Plåt AB
Organisationsnr: 556153-6938
Medlem i / cert. av: Plåt & Ventföretagen
Verksamhetsområde: Visa
Fagersta Falun Ludvika Borlänge Smedjebacken Norberg
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Ludvika

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 150
Postnummer: 771 24
Ort: Ludvika
Besöksadress: Faluvägen 76, Landforsen
Telefon: 0240-180 25
Fax: 0240-185 24
Mobiltelefon: 070-551 85 44
E-post:
Kontaktperson: Jens Fagerheim
Sökord
Plåtslageri, Ludvika, Plåtarbeten, Ventilation, Ventilationsanläggningar, Fagersta, Borlänge, Falun, Örebro, CE-märkning, Injusteringar, Isolering av ventilationssystem, Rensning av ventilationssystem, Kylanläggningar, Styranläggningar, Allmänventilation, Värmeåtervinning, Processventilation, Kanaltillverkning, Detaljtillverkning, Kylanläggningar, Styranläggningar, Ventilationssystem, Injusteringar, CE-märkning, Totalentreprenader, Funktionsansvar, Plåtarbeten
Skicka förfrågan