• Pergo AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Pergo AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Pergo AB

Unilin Nordic AB, Tillverkar & Saluför; Pergo Golv och är tillverkare av slitstarka laminatgolv, trägolv, parkettgolv och vinylgolv för privat och kommersiell golvmiljö såsom butiksgolv, kontorsgolv, restauranggolv, golv för skolor med mera. .

Produkter

Varför Pergo - Pergo Europe AB

Varför Pergo

Pergo AB är tillverkare av vackra, praktiska, slitstarka golv som håller länge. Med vår erfarenhet och sortiment kan vi ta fram golvkoncept för hela ditt byggprojekt.
Läs mer

Kommersiella Golvlösningar - Pergo Europe AB

Kommersiella Golvlösningar

Golv i kommersiella miljöer är vardagens estrad. För att golven ska förbli vackra kombineras design med slitstyrka.
Läs mer

Laminatgolv - Pergo Europe AB

Laminatgolv

Pergo är tillverkare av laminatgolv. Laminatgolven kan, med sin överlägsna tålighet mot slitage och sin avancerade, patenterade flerskiktsteknik, hantera all typ av trafik.
Läs mer

Trägolv - Pergo Europe AB

Trägolv

Pergo AB är tillverkare av trägolv. Trägolv skapar en naturlig skönhet och förhöjer omedelbart känslan i rummet. Våra trägolv är vackra men de är även avsedda att hålla länge.
Läs mer

Vinylgolv - Pergo Europe AB

Vinylgolv

Pergo AB är tillverkare av vinylgolv. Golven är fantastiskt hållbara, de klarar av tung trafik och kräver minimalt underhåll. Med trä-, läder- eller skifferlook är de snygga och slitstarka.
Läs mer

Hotellgolv - Pergo Europe AB

Hotellgolv

Pergo AB är tillverkare av hotellgolv. Golvsystem av tekniskt avancerat laminat, vinyl och naturträ för alla tänkbara applikationer, inklusive en konsult som bistår under processen.
Läs mer

Butiksgolv - Pergo Europe AB

Butiksgolv

Pergo AB är tillverkare av butiksgolv. Butiksgolv ska vara välkomnande, matcha varumärket samt leda, inspirera, uppmuntra och skapa en positiv atmosfär för maximering av försäljning.
Läs mer

Restauranggolv - Pergo Europe AB

Restauranggolv

Pergo AB är tillverkare av restauranggolv. Från intimt chic till pulserande livfullhet; den perfekta atmosfären för just ditt kök är helt avgörande för gästernas’ upplevelse.
Läs mer

Kontorsgolv - Pergo Europe AB

Kontorsgolv

Pergo AB är tillverkare av kontorsgolv. Kontorsgolv måste hantera arbetsbelastningen. Att återspegla företagets image och värderingar innebär att göra intryck på besökare och klienter.
Läs mer

Gymgolv - Pergo Europe AB

Gymgolv

Pergo AB är tillverkare av gymgolv. Gymgolv ska klara hög belastning och mycket spring, ge friktion som förhindrar att maskinerna ‘glider iväg’, samt motverka statisk elektricitet.
Läs mer

Skolgolv - Pergo Europe AB

Skolgolv

Pergo AB är tillverkare av skolgolv. Valet av rätt skolgolv kan få en direkt positiv inverkan på elevernas och personalens prestanda.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Pergo AB
Även kallat: Pergo Europe AB
Organisationsnr: 556077-6006
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Malmö

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Hyllie Boulevard 39
Postnummer: 215 37
Ort: Malmö
Besöksadress: Hyllie Boulevard 35
Telefon: 020-47 63 50
Fax:
E-post:
Kontaktperson: Kundservice
Sökord
Laminatgolv, Tillverkare, Trägolv, Vinylgolv, Parkettgolv, Slitstarka golv, Kommersiell golvmiljö, Butiksgolv, Restauranggolv, Kontorsgolv, Leverantör, Golv för restauranger, Golv för sjukvården, Golv för hotell, Hotellgolv, Golv för kontor, Golv för gym, Golv för träningslokaler, Gymgolv, Golv för butiker, Golv för skolor, Golv för offentlig miljö, Vattentäta golv, Designade golv, Designgolv, Klickgolv, Miljömärkta golv, Hållbara golv, PEFC-Certifierade golv, Laminat, Vinyl, Naturträ, Pergo-golv,
Skicka förfrågan