• Projektkakel AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Projektkakel AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Projektkakel AB

Projektkakel AB i Göteborg är kakelgrossist, vvs-grossist, importör och leverantör av kakel, klinker, tätskikt, mosaik, fästmassor och fogmassor. Projektkakel grundades 1998 av Kakelpalatzet, främst för att erbjuda och sälja kakel och klinker till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare samt offentliga miljöer som till exempel stormarknader, hotell, restauranger, skolor med mera. Kontakta oss vid badrumsrenoveringar och stambyten. Projektkakel kan leverera ett komplett badrum, från rivning till färdigt badrum.
Visa mer

Produkter

Badrum -

Badrum

Projektkakel AB är leverantör av bla badrumskakel. Njut i ett badrum inspirerat av soliga Sydney, kontrasternas stad. Det svala vita möter de varma, mörka tonerna, från Stilla Havets vågor.
Läs mer

Hall -

Hall

Projektkakel AB är leverantör av kakel till hallen. Välkomna dina gäster i en hall som andas ett stilsäkert Milano. Den italienska hettan och exklusiva, moderna design i en lyckad kombination.
Läs mer

Kök -

Kök

Projektkakel AB är leverantör av kakel till köket. I vårt japanska kök är funktionalitet och stil lika viktiga. Här är det lika smidigt att laga till sushi som att meditera.
Läs mer

Uteplats -

Uteplats

Projektkakel AB är leverantör av kakel till uteplatsen. Förvandla din uteplats till en sydländsk terass. Barcelonas stenarkitektur, Gaudís mosaik och de mustiga färgerna får styra utformningen.
Läs mer

Vardags-/sovrum -

Vardags-/sovrum

Projektkakel AB är leverantör av kakel till vardagsrummet. Drömmer du om en våning i New York? Vardagsrummet kan du låta förvandlas till en ombyggd industri- eller lagerlokal i stadsdelen Soho.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Projektkakel AB
Organisationsnr: 556564-0215
Medlem i / cert. av: KAF, Kakelföreningen
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Mölndal

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Södra Ågatan 18
Postnummer: 43135
Ort: Mölndal
Besöksadress: Södra Ågatan 18
Telefon: 031-776 50 51
Fax: 031-86 39 62
Kontaktperson: Mikael Berg
Sökord
Badrumsrenovering, Kakel, Klinker, Stambyte, Kakelgrossist, Tätskikt, Leverantör, Mosaik, Keramiska plattor, Kakelgolv, VVS-grossist, Grossist, Dusch, Badkar, Tvättställ, Kranar, Golvvärme, Fix, Fog, Göteborg, Västra Götaland, Kakelarbeten
Skicka förfrågan