• R. Ardbo Golv AB
  • Skicka din förfrågan direkt till R. Ardbo Golv AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

R. Ardbo Golv AB

Ardbo Golv AB är en tillverkare och leverantör av textilgolv, trägolv, korkgolv, vinylgolv mm, med återförsäljare över hela Sverige.

Ardbo Golv AB har i över trettiofem år erbjudit ett modernt utbud av golv. Eftersom vi samarbetar med flera av Europas främsta designers och tillverkare av heltäckningsmattor, textilplattor och Wicanders korkgolv kan vi visa upp en mängd olika kollektioner för alla behov.
.

Produkter

Plynyl -

Plynyl

Plynyl är ett vinylgolv från Ardbo Golv AB som ger unika möjligheter jämfört med traditionella golv. Variationerna är många och finns både som platta, matta, väggbeklädnad och möbeltyg.
Läs mer

Wicanders Xtreme WRT 300 -

Wicanders Xtreme WRT 300

Wicanders Xtreme WRT 300 korkgolv från Ardbo Golv AB är producerat av det näst hårdaste vetenskapligt kända materialet efter diamanter.
Läs mer

Wood Millenium -

Wood Millenium

Wood Millenium är ett trägolv från Ardbo Golv AB med tjock slityta. Den tjocka slitytan är perfekt för offentliga miljöer men även till hemmet när du vill ha en exklusiv hemmamiljö med vackert oljade golv.
Läs mer

Wood Trinity -

Wood Trinity

Wood Trinity är ett lamellgolv från Ardbo Golv AB som finns i flera utföranden, natur-, och vitoljade brädor samt antik-, eller svartbrun.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: R. Ardbo Golv AB
Organisationsnr: 556520-7171
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Norsborg

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Kumla Gårdsväg 15
Postnummer: 14563
Ort: Norsborg
Besöksadress: Kumla Gårdsväg 15
Telefon: 08-53188050
Fax: 08-53173685
E-post:
Sökord
textilgolv, trägolv, korkgolv, vinylgolv, tillverkare, leverantör,
Skicka förfrågan