• SÅCAB Åkericentral AB
  • Skicka din förfrågan direkt till SÅCAB Åkericentral AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

SÅCAB Åkericentral AB

SÅCAB Åkericentral AB är en medlemsägd lastbilscentral och entreprenadmaskinsförmedling i Stockholm. Vi är experter på alla typer av återvinning, grovtransporter och schakter för bygg och anläggning med extra stor kunskap och kapacitet när det gäller asfaltstransporter och marksaneringar.

Oavsett storlek på projektet är SÅCAB Åkericentral AB din partner.

Det började 1977, när fem åkare kände att de ville bygga en kvalitetscentral tillsammans.
Visa mer

Produkter

Anläggningstransporter - null

Anläggningstransporter

Anläggningstransporter från SÅCAB Åkericentral i Stockholm.
Läs mer

Asfalttransporter - null

Asfalttransporter

Asfalttransporter från SÅCAB Åkericentral i Stockholm. Vi har etablerat oss som en av Stockholms största och modernaste transportörer av asfalt.
Läs mer

Grovschakter - null

Grovschakter

Grovschakter från SÅCAB Åkericentral i Stockholm. Det krävs yrkesskicklighet och erfarenhet för att kunna leva upp till högt ställda kvalitets och miljökrav.
Läs mer

Marksanering - null

Marksanering

Marksanering av SÅCAB Åkericentral i Stockholm. Personalen är utbildade för att klara av schaktarbeten av saneringskaraktär och vi tar hand om dokumentationen.
Läs mer

Maskinförmedling - null

Maskinförmedling

Maskinförmedling erbjuds av SÅCAB Åkericentral i Stockholm. Vi förfogar över ett 40-tal maskiner av varierande storlek. Tveka inte att kontakta oss vid behov av entreprenadmaskiner.
Läs mer

Återvinningsverksamhet - null

Återvinningsverksamhet

SÅCAB Åkericentral AB bedriver återvinningsverksamhet i Länna industriområde. Här framställer och säljer vi jord och krossprodukter.
Läs mer

Hemsida
Företagsdata
Företagsnamn: SÅCAB Åkericentral AB
Organisationsnr: 556527-8529
Medlem i / cert. av: ME/BA, ISO 14001
Verksamhetsområde: Visa
Vallentuna Södertälje Huddinge Danderyd Uppsala Knivsta Upplands-Bro Nynäshamn Haninge Nacka Nykvarn Sigtuna Sundbyberg Kumla Täby Trosa Gnesta Sollentuna Solna Salem Österåker Upplands Väsby Lidingö Ekerö Botkyrka Håbo Järfälla Värmdö Vaxholm Enköping Örebro Tyresö Stockholm
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Skogås

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Fräsarvägen 18
Postnummer: 14250
Ort: Skogås
Besöksadress:
Telefon: 08-609 09 09
Fax: 08-609 40 32
Mobiltelefon: 070-322 21 20
E-post:
Kontaktperson: Esa Koukila
Sökord
Åkericentral, Lastbilscentral, Entreprenadmaskinsförmedling, Stockholm, Återvinning, Grovtransporter, Schakter, Asfaltstransporter, Marksaneringar,
Skicka förfrågan