• SILJAN Wood Products AB
  • Skicka din förfrågan direkt till SILJAN Wood Products AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

SILJAN Wood Products AB

Siljan Wood Products är Europas ledande tillverkare av massiva furugolv,grangolv, ekgolv, furulamell, väggpanel mm. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför panel- och trägolvsystem under det egna varumärket SILJAN. Företaget ingår i SILJAN-koncernen och har produktionsenheter i Mora och Särna i Dalarna samt säljkontor i Mora, Stockholm, Göteborg och Karlskrona. Koncernen omsätter cirka 1 000 MSEK och ligger i ett av landets bästa skogsvarudistrikt.
Visa mer

Produkter

Nature -

Nature

Obehandlat trägolv Nature från Siljan Wood Products AB. Nature handlar om skogarna runt om Siljan och praktfull senvuxen fura och gran som efter hundra år ger oss vackra golv.
Läs mer

Genuine -

Genuine

Trägolv Genuine från Siljan Wood Products är anpassat för det verkliga livet och passar i de flesta rum, utom regelrätta våtrum. Med Comfort hårdvaxolja skapas en mjuk yta som är skön att gå på samtidigt som den är smutsavvisande.
Läs mer

Romance -

Romance

Trägolv Romance med vit Comfort hårdvaxolja från Siljan Wood Products är som en smekning åt bara fötter. Den mjuka ytan kommer av hårdvaxoljan och skyddar även mot smuts och damm.
Läs mer

Classic -

Classic

Lackad lamellparkett Classic från Siljan Wood Products förenar trägolvets vackra utseende med lackens skyddande egenskaper.
Läs mer

Structure -

Structure

Trägolv Structure med borstad yta från Siljan Wood Products förenar känslan av riktigt gamla skurgolv med ett modernt tåligt trägolv.
Läs mer

Oak tree -

Oak tree

Trägolv Oak tree i ekhybrid och lamellparkett från Siljan Wood Products har ett livfyllt mönster och en vacker färgton. Ek har i alla tider ansetts som ett exklusivt träslag och används än idag i miljöer med krav på exklusivitet och slitstyrka.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: SILJAN Wood Products AB
Organisationsnr: 556242-2716
Medlem i / cert. av: TMF Svensk Snickeriindustri, GBR/GLF
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Mora

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 435
Postnummer: 792 27
Ort: Mora
Besöksadress: Siljansågsvägen
Telefon: 0250-390 00
Fax: 0250-390 65
E-post:
Kontaktperson: Anders Bihlar
Sökord
Furugolv Tillverkare, Grangolv Tillverkare, Furulamell Tillverkare, Ekgolv Tillverkare, Väggpanel Tillverkare,
Skicka förfrågan