• Smedbo AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Smedbo AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Smedbo AB

SMEDBO är marknadsledande i Skandinavien inom badrumsdetaljer. Framgångarna beror på ett långt och omfattande utvecklingsarbete med fokus på hög kvalitetsnivå kombinerat med klassisk skandinavisk design. I sortimentet finns allt från krokar, toalettpappershållare och sminkspeglar till handduksvärmare. Allt för att skapa ett inspirerande badrum som passar alla smaker.

Produkter

Air -

Air

Smedbo AB är leverantör av badrumstillbehör. Badrumsserien AI med raka, kantiga linjer har ett mode som aldrig går ur tiden.
Läs mer

Dry -

Dry

Smedbo AB är leverantör av badrumstillbehör. DRY handdukstorkar med timerfunktion, 2 eller 4 timmars intervall, gör produkten energibesparande.
Läs mer

Home -

Home

Smedbo AB är leverantör av badrumstillbehör. HOME är en serie badrumstillbehör med enkel och funktionell design, som passar utmärkt ihop med andra produkter.
Läs mer

House -

House

Smedbo AB är leverantör av badrumstillbehör. HOUSE är en serie badrumstillbehör med tidlös design för badrummet.
Läs mer

Ice -

Ice

Smedbo AB är leverantör av badrumstillbehör. ICE badrumstillbehör har ett klassiskt, Skandinaviskt formspråk.
Läs mer

Life -

Life

Smedbo AB är leverantör av badrumstillbehör. Life är utvalda krokar för badrum och andra rum. Spännande design som förenar form och funktion.
Läs mer

Living -

Living

Smedbo AB är leverantör av badrumsinredningar. LIVING förenklar och höjer säkerheten i ditt badrum. I serien ingår ett antal bad- och duschhandtag samt en vägghängd duschsits.
Läs mer

Pool -

Pool

Smedbo AB har försäljning av badrumstillbehör. POOL är badrumstillbehör designade med rena, tunna linjer och genomtänkt funktion.
Läs mer

Outline -

Outline

Smedbo AB är leverantör av badrumstillbehör. Outline är en serie fristående produkter för ditt badrum. Kombineras med fördel med Smedbos övriga badrumstillbehör.
Läs mer

Outline Lite -

Outline Lite

Smedbo AB är leverantör av badrumstillbehör. Outline Lite är en serie fristående produkter för ditt badrum. Kombineras med fördel med Smedbos övriga badrumstillbehör.
Läs mer

Sideline -

Sideline

Smedbo AB har försäljning av badrumsinredningar. Sidline är duschkorgar och tvålkorgar i olika utföranden. Korgarna är tillverkade i massiv mässing för att inte rosta.
Läs mer

Villa -

Villa

Smedbo AB har försäljning av badrumstillbehör. VILLA är en seriebadrumstillbehör som ger en romantisk känsla i badrummet.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Smedbo AB
Organisationsnr: 556200-2252
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Helsingborg

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Grustagsgatan 1
Postnummer: 25464
Ort: Helsingborg
Besöksadress:
Telefon: 042-25 15 00
Fax: 042-25 15 15
E-post:
Sökord
Badrumstillbehör, Försäljning, Badrum, Toalettpappershållare, Tvålpumpar, Badrumskrokar, Badkarshandtag, Badrumshyllor, Duschpallar, Badrumspallar, Badrumsaccessoarer, Duschkorgar, Duschskrapor, Golvbrunnssil, Gästhanddukskorg, Handduksringar, Handduksstång, Handdukstorkar, Handduksvärmare, Reservpappershållare, Sminkspegel, Rakspegel, Tandborstglas, Torklina, Tvålkoppar, Tvålpumpar, WC-borste, WC-skylt,
Kategorier
Produkter och Material
Badrumsinredning övrigt, Badrumstillbehör, Handdukstorkar,
Skicka förfrågan