• Starka Betongindustrier KB
  • Skicka din förfrågan direkt till Starka Betongindustrier KB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Starka Betongindustrier KB

Starka Betongindustrier är tillverkare och leverantör av bland annat: byasten, markbetong, betongplattor, trädgårdsplattor, marksten, trädgårdsmurar med mera. Välj bland de största varumärkena: Byasten, Bradstone, Stackstone, Siena m fl.

Starka är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggningsverksamhet.

Starka har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av produkter för markbeläggning, betongelement, VA-system och fabriksbetong.
Visa mer

Produkter

Marksten -

Marksten

Bland marksten från Starka Betongindustrier, kan främst nämnas Bya-sten. Originalet som fått många efterföljare. Den är precis lika stark, tålig och underhållsfri som våra övriga produkter.
Läs mer

Plattor -

Plattor

Siena®-sortimentet från Starka Betongindustrier innehåller stenar och utomhusplattor i många olika format som är lätta att kombinera med varandra i spännande mönster.
Läs mer

Murar -

Murar

StackStone är en mursten från Starka Betongindustrier som med en dekorativt knäckt yta öppnar för många olika lösningar.
Läs mer

Kantstöd -

Kantstöd

Kantstöd - ett stöd för trädgårdens och parkens gångar, utformat som ett stödmurselement med bred basyta vilket ger en god stabilitet. Den släta ytan ger en ljus och vacker produkt.
Läs mer

Trappor -

Trappor

Stentrappor från Starka Betongindustrier gör entrén inbjudande och vacker. Vi har ett brett sortiment från de mindre entréplanen till de större trapporna. Även våra murblock kan användas till trappor.
Läs mer

Poolsten -

Poolsten

Med poolsten från Starka Betongindustrier får poolen tilltalande och tålig inramning. En poolsarg i våtgjuten betong är optimal eftersom den varken blir murken eller rostig.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Starka Betongindustrier KB
Organisationsnr: 916753-0121
Medlem i / cert. av: betongvaror industrin
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Kristianstad

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 520
Postnummer: 29125
Ort: Kristianstad
Besöksadress: Tegelbruksvägen 12
Telefon: 044-202500
Fax: 044-202626
E-post:
Sökord
Byasten, Markbetong, Tillverkare betongplattor, Trädgårdsplattor, Leverantörer marksten, Trädgårdsmurar
Skicka förfrågan