• Team Tejbrant AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Team Tejbrant AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Team Tejbrant AB

Team Tejbrant AB är en av Europas ledande tillverkare av väderskydd, parkmöbler och gatumöbler. Vi levererar bl a väderskydd, rökskydd, cykeltak, cykelställ, reklambärare, vägräcken och pollare till både kommuner, trafikbolag, reklambolag och enskilda företag runt om i Europa.

Väderskydd och andra produkter från Team Tejbrant AB används bland annat av Storstockholms Lokaltrafik (SL), Västtrafik, Clear Channel med flera. Besök hemsidan för mer information och fler referenser.
Visa mer

Produkter

Väderskydd - null

Väderskydd

Team Tejbrant AB är tillverkare av väderskydd i en mängd olika utföranden, stora som små. Flexibiliteten är stor, då vi kan anpassa produkten enligt kundens önskemål.
Läs mer

Reklambärare - null

Reklambärare

Team Tejbrant AB är en ledande leverantör av bakbelysta som sidobelysta vitriner, klisterpelare, bakbelysta pelare samt ett sortiment av scrollers och stortavlor.
Läs mer

Cykeltak och cykelställ - null

Cykeltak och cykelställ

Cykeltaken tillverkas i robust konstruktion av aluminium. De kan erhållas med välvt, sadel- eller pulpettak, med eller utan belysning och cykelställ.
Läs mer

Entrétak / Skärmtak - null

Entrétak / Skärmtak

Team Tejbrant AB, är tillverkare av entrétak och skärmtak. Entrétak utgör både arkitektonisk detalj och skydd för boende och besökare.
Läs mer

Kundvagnsgarage - null

Kundvagnsgarage

Team Tejbrant AB är tillverkare av Traffic Trolley kundvagnsgarage. Första intrycket av butiken skapas redan på parkeringsplatsen.
Läs mer

Räcken - null

Räcken

Team Tejbrant AB är leverantör av räcken som skyddar utan att skymma sikten. Lätta och starka passar även i den tuffaste trafikmiljön.
Läs mer

Informationstavlor - null

Informationstavlor

Team Tejbrant AB är leverantör olika typer av informationstavlor som inte bara hjälper besökarna att hitta rätt, utan kan även användas för profilering.
Läs mer

Rökskydd - null

Rökskydd

Team Tejbrant AB är tillverkare av rökskydd som gör att vissa otrevligheter undviks, då rökarna står och trycker vid entrén för att undvika regn och rusk.
Läs mer

Papperskorgar - null

Papperskorgar

Team Tejbrant AB har försäljning av ett litet sortiment av papperskorgar för offentlig miljö som både passar in i våra Väderskydd men som även kan placeras separat.
Läs mer

Laddstationer för elbilar - null

Laddstationer för elbilar

Team Tejbrant AB är tillverkare av laddstationer för elbilar. Laddstationerna kan förberedas för alla typer av laddare, placering enligt önskemål.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Team Tejbrant AB
Organisationsnr: 556218-9497
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Täby

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 7205
Postnummer: 187 13
Ort: Täby
Besöksadress: Linjalvägen 6A
Telefon: 08-505 230 00
Fax:
E-post:
Kontaktperson: Göran Tejbrant
Sökord
Väderskydd, Tillverkare, Parkmöbler, Rökskydd, Reklambärare, Cykeltak, Cykelställ, Leverantör, P-automatskydd, Reklambärare, Räcken, Infotavlor, Bänkar, Parkbänkar, Papperskorgar, Busskur, Busskurer, Ljusvitriner, Belysta pelare, Scrollers, Spelarbås, Entrétak, Skärmtak, Kundvagnsgarage, Terminaler, Pollare, Möbler för utemiljö, Möbler för offentlig miljö,
Skicka förfrågan