• Teckentrup Scandinavia AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Teckentrup Scandinavia AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Teckentrup Scandinavia AB

Teckentrup Scandinavia AB är tillverkare och leverantör av portar som garageportar, industriportar, takskjutportar, vikportar, rullportar, ståldörrar med olika säkerhetsfunktioner som branddörrar, säkerhetsdörrar, skottsäkra dörrar mm.

Vi representerar TYSK KVALITET och MODERN DESIGN när den är som bäst!

Teckentrup portar och dörrar av stål, ädelstål och aluminium förenar innovativ produktteknik och designmångfald på högsta nivå. De är alltid en optimal lösning oberoende av vilken port eller dörr du behöver - även för mycket komplexa situationer:

* för industrin, handeln och privat bruk
* för nybyggen och sanering
* enligt de aktuella EN-säkerhetdirektiven

Från idé till innovation, från utkast till omsättning i praktiken - allt sker så att säga "på ett ställe". Hela produktprogrammet tillverkas på Teckentrups fabriker och levereras utan mellanhänder.
Visa mer

Produkter

CarTeck Takskjutportar -

CarTeck Takskjutportar

Teckentrup Scandinavia AB är leverantör av takskjutportar. CarTeck Takskjutport är den nya måttstocken på garageportar.
Läs mer

CarTeck Vipportar -

CarTeck Vipportar

Teckentrup Scandinavia AB är leverantör av vipportar. CarTeck Vipport är en garageport som passar i stort sett alla garage och kännetecknas av en säker teknik och ett stort designurval.
Läs mer

Teckentrup Branddörrar -

Teckentrup Branddörrar

Teckentrup Scandinavia AB är tillverkare och leverantör av branddörrar. Teckentrup rörprofilsystem för branddörrar och rökskyddsdörrar används både privat, industriellt och i offentliga miljöer.
Läs mer

Teckentrup Säkerhetsdörrar -

Teckentrup Säkerhetsdörrar

Teckentrup Scandinavia AB är tillverkare av säkerhetsdörrar som ger den säkerhet som krävs för att skydda personer och värdeföremål på bästa sätt.
Läs mer

Teckentrup Ljuddörrar -

Teckentrup Ljuddörrar

Teckentrup Scandinavia AB är tillverkare och leverantör av ljuddörrar. Ljuddörrarna ger ljudisolering och bullerskydd, vilket är viktiga faktorer för hälsa och välbefinnande.
Läs mer

Teckentrup Industriportar -

Teckentrup Industriportar

Teckentrup Scandinavia AB är tillverkare och leverantör av industriportar. Industriportarna kan anpassas flexibelt efter behov.
Läs mer

Teckentrup Rullportar -

Teckentrup Rullportar

Teckentrup Scandinavia AB är tillverkare och leverantör av rullprotar. Den enkla, robusta och flexibla konstruktionen av rullportarna ger utrymme för många möjligheter.
Läs mer

Teckentrup Vikportar -

Teckentrup Vikportar

Teckentrup Scandinavia AB är tillverkare och leverantör av vikportar. Teckentrups sortiment av vikportar är ett kompakt sortiment, där alla portar är anpassade till varandra.
Läs mer

Teckentrup Stålskjutportar -

Teckentrup Stålskjutportar

Teckentrup Scandinavia AB är tillverkare av stålskjutprotar. De rekommenderas framför allt för stora öppningar.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Teckentrup Scandinavia AB
Organisationsnr: 556638-7014
Medlem i / cert. av: ISO certifierade
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Stenkullen

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Täljstensvägen 2
Postnummer: 443 61
Ort: Stenkullen
Besöksadress: Täljstensvägen 2
Telefon: 0302-60 95 00
Fax: 0302-232 60
E-post:
Sökord
Industriportar, Tillverkare, Garageportar, Takskjutportar, Vikportar, Rullportar, Säkerhetsdörrar, Skottsäkra dörrar, Ljuddörrar, Rostfria dörrar, Tillverkare, Leverantör, Ståldörrar, Brandskyddsdörrar, Branddörrar, Rullportar, Ljudisolerande dörrar, Bullerskyddsdörrar, Profildörrar, Värmeisolerande universaldörrar, Innerdörrar,
Skicka förfrågan