ALT Hiss tar stororder i Kungälv!

ALT Hiss är ett av få rikstäckande hissföretag som också har fullbredd på sortimentet. Vi har nu fått uppdraget av det expansiva byggföretaget Serneke att ansvara för leveransen av hissar och rulltrappor till Kongahälla shopping i Kungälv. Byggherren Adapta fastigheter och tjänstepensionsbolaget Alecta uppför här tillsammans Sveriges för tillfället största köpcentrumprojekt med 100 butiker på 37.000kvm fördelade i 3 plan med P-hus i bottenplanet.

ALT Hiss ska leverera 9 rulltrappor och 20 hissar i olika storlekar och utförande, från glasade kundhissar till varuhissar i lagerutrymme. Projekteringen är i full gång och mycket kapacitet har gått åt, vår projektledare i Göteborg Lasse Claesson, har lagt många veckor på enbart detta projekt ihop med teknikerna i Alvesta.
Byggverksamheten är i full gång och hissleveranserna påbörjas framåt vintern och hela huset ska vara invigningsklart till våren 2019.

Detta är bara ett av de köpcentrum ALT Hiss är aktiva i, Gränby i Uppsala, Märsta centrum, Eurostop i Halmstad är några andra.

- Köpcentrum är en av ALT:s specialiteter då det passar vårt breda produktprogram speciellt, säger VD Göran Björkqvist. - För tillfället är annars vår bostadshiss Optima den stora produkten som väl etablerat sig hos både stora och små byggare och fastighetsägare.

Om ALT Hiss
Sedan 90-talet är ALT Hiss väl etablerade som en komplett, rikstäckande leverantör av hissar och rulltrappor för alla lyfthöjder och laster. ALT Hiss är ett helt fristående och familjeägt företag med 110 anställda och omsättning i koncernen på nära 200 milj. Sek. Vårt breda produktsortiment gör oss unika med bl a egen konstruktion och tillverkning i Småländska Alvesta.
Se även www.alt.se

För ytterligare information kontakta Peter Kjellsson, peter.kjellsson@alt.se. Foton finns att hämta på www.alt.se/press

 

 

 

Källa: http://www.alt.se

Annonser