Atelier by Monsieur Christian Lacroix

Monsieur Christian Lacroix och ege tar nu sitt framgångsrika och långvariga samarbete till nästa nivå och intar scenen med en kollektion bestående av uttrycksfulla och lyxiga mattor.

Atelier-kollektionen består av 16 mönster och tre olika teman – Textile, Mineral och Gravure – var och en med inspiration från Monsieur Christian Lacroix passioner i livet.

Med tydliga referenser till mode har Textile-mönstren skapats utifrån ett personligt arkiv med etniska och utländska tyger som omvandlats till patchwork-, sammetsdraperings- och paisleymönster, ett av Monsieur Christian Lacroix favoritelement när det kommer till design. Monsieur Christian Lacroix har tagit sin fascination för att samla stenar och fört in skönheten hos dessa naturelement i Mineraltemat i kollektionen och skapat vacker mosaik av strandstenar, chausséstenar och stenplattor.

Temat Gravure består av fantasifulla gravyrmotiv med inspiration från monument från Monsieur Christian Lacroix hemstad, 1800-talsmode med fåglar och fjärilar samt bergslandskap i Provence.
 

Läs mer >>>

 

 

 

Källa: http://www.egetaepper.se

Annonser