Una Mikado Ecotrust

Darra inte på handen när du väljer en Una Mikado Ecotrust-design som kompletterar ditt rum och din inredning. Även om du inte kan ta upp pinnarna i plockepinnspelet från kollektionens textilplattor, breder de ut sig som en dramatisk mönster över golvet och skapar en visuell effekt som fängslar och fascinerar.
Vår cut & loop-teknik ger kollektionen en speciell tredimensionell effekt med en öglebotten i flera dimensioner och ett uppskuret ögleskikt till pinnarna som har lagt sig i ett finurligt och slumpartat mönster.
Genom att välja ett ton-i-ton-mönster eller en design med mer kontrast och färgspel kan du dämpa eller framhäva mattans dramatiska utseende. Den beige, grå och svarta färgskalan kompletteras med modiga mönster i blå, gröna och röda nyanser till en verkligt djärv mattdesign där du går all in. Utvecklad som en kollektion med textilplattor men även tilgänglig som vägg-till-vägg matta.

Fakta:
Cradle to Cradle CertifiedTM Bronze (baksida)
Patenterad Ecotrust 350-baksida tillverkad av återvunna vattenflaskor
Kvalitetssäkrad enligt EN 1307
Ingår i eges innovativa Figura-koncept
Unika akustiska egenskaper
24 timmars varuprovsservice

 

 

 

Källa: https://www.egetaepper.se/om-ege/nyheter/news-products/una-mikado-ett-dramatiskt-men-sakert-val?PID=18570&M=NewsV2&Action=1

Annonser