Byggindustrin drivs vidare

I december meddelade Sveriges Byggindustrier att de lägger ned tidningen Byggindustrin med omedelbar verkan. Men efter att en köpare dykt upp kommer tidningen att leva vidare.

På en extrastämma i december avslutade Sveriges Byggindustrier sitt interna förändringsarbete som gått under namnet Medlemsnytta 2025. Där fanns inte tidningen Byggindustrin längre med. Ungefär samtidigt meddelade Svensk Byggtjänst, som under en tid haft en dialog med Sveriges Byggindustrier om att ta över tidningen, att det inte längre var aktuellt för dem att gå in som ägare. I det läget beslutade Sveriges Byggindustrier om en nedläggning av Byggindustrin som funnits i 86 år.

Omedelbart efter pressmeddelandet om nedläggningen dök dock ett antal spekulanter på tidningen upp. Strax innan jul kunde Sveriges Byggindustrier gå ut med ett nytt pressmeddelande om att de hade valt ut en köpare och därmed drar tillbaka nedläggningsbeslutet.

– Jag är glad över att vi har hittat en bra framtida ägare och hoppas på en bra lösning för alla inblandade, säger Mats Åkerlind, vice vd för Sveriges Byggindustrier........

 

Källa: byggindustrin.se
För att läsa vidare, följ nedanstående länk!
2018-01-18
 

Källa: http://byggindustrin.se/artikel/nyhet/byggindustrin-drivs-vidare-26192

Annonser