Nu lanseras fasadskivor i mindre format: ”Cembrit Small Module”

Cembrit utökar sitt sortiment av fasadskivor med skivor i fem mindre modul-format. Det nya sortimentet har namnet "Cembrit Small Module" och är mindre versioner av de befintliga fasadskivorna: Cembrit Cover, Cembrit Solid och Cembrit Patina.

De små skivorna har exakt samma egenskaper och goda kvaliteter som fasadskivorna i det ordinarie sortimentet och finns i dagsläget att tillgå i 15 olika färger och fler färger kommer att lanseras framöver.

De nya mindre formaten har tagits fram eftersom marknaden efterfrågar små fasadskivor som är betydligt smidigare och lätta att hantera samt ger arkitekten fler designmöjligheter. Olika färger, format och texturer kan kombineras på otaliga sätt och mönster. Små skivor kan till exempel kombineras med stora skivor på spännande sätt. De mindre formaten lämpar sig dessutom särskilt väl på ytor som undertak ute, inklädnader av takfot och undersida balkong.

I och med lanseringen av Cembrit Small Module vill vi framhäva de kreativa möjligheterna, de praktiska fördelarna och den förbättrade hanteringen i byggprojekt vad gäller mängden material som behöver användas, tidsåtgång och kostnader, säger Anna Ranow, kommunikationsansvarig på Cembrit.

Cembrit har med det nya sortimentet ökat flexibiliteten och modulformatet passar det moderna byggandet i Sverige.

Vi underlättar beställning då vanliga format som tidigare varit beställningsvara nu finns som standard. Förenklingen innebär även en kostnadsbesparing som våra kunder kommer att märka, säger Anna Ranow.

 

För mer information, kontakta:
Anna Ranow, Kommunikationsansvarig Cembrit, mobil: 070-736 47 67, mail: anna.ranow@cembrit.se

Källa: http://www.mynewsdesk.com/se/cembrit/pressreleases/nu-lanseras-fasadskivor-i-mindre-format-cembrit-small-module-2377388?utm_campaign=send_list

Annonser