Glasstec 2018: Större, starkare, tunnare glas i nya innovativa glaslösningar

Teknikutvecklingen inom glasområdet går som så mycket annat med en accelererande hastighet. När portarna till världens största glasmässa – Glasstec 2018 – slås upp 23 - 26 oktober i Düsseldorf ges också möjlighet att ta del av de allra senaste innovationerna när det gäller glas inom arkitektur och byggnation – ultratunna, gigantiskt stora, energisäkrare, starkare och glas med ännu fler funktioner.

Glasstec tar ett helhetsgrepp om hela glasbranschen och på mässan finns således det mesta från hela produktionslinjer, som tar en hel utställningshall i besittning, till avdelningar med beslag, verktyg och hantverkstävling.

Tillsammans med 1 300 utställande företag från ett drygt 50-tal länder ger specialutställningen glass technology live ett enormt utbud av glasprodukter, bearbetning, konstruktioner och tillbehör.

- Ett av våra grundläggande syften är att visa innovationer, både färdiga och som prototyper, för att väcka idéer och skapa inspiration till användning och utveckling, säger Ulrich Knaack, professor i ingenjörsvetenskap vid Darmstads tekniska universitet, som fått uppdraget att utforma årets specialutställning glass technology live på Glasstec-mässan.........

 

Källa: gbf.se
För att läsa vidare, följ nedanstående länk!
2018-08-24
 

Källa: http://www.gbf.se/nyheter/glasstec-2018-storre-starkare-tunnare-glas-i-nya-innovativa-glaslosningar

Annonser