Clas Ohlson börjar sälja installation

Clas Fixare heter kedjans nya app för småfix i hemmet. Fasta priser och tider är ett försäljningsargument. “Om du bokar service till klockan tolv, så kommer vi klockan tolv.”

Förberedelser, planläggning, utveckling av appen och rekrytering inleddes i våras. Tjänsten kommer att finnas tillgänglig i Bromma, Solna och Sundbyberg i västra Stockholmsområdet.

– Clas Ohlson säljer sedan länge produkter för hemmafixaren. Nu vill vi leverera ett mervärde för den som inte hinner eller kan fixa själv. Allt från hjälp med ett krånglande avlopp till att sätta upp en hylla eller taklampa, installera en router eller fixa ett glappande eluttag, säger Peter Olsson på Clas Ohlson, Partner Manager för den nya satsningen.

Clas Fixares personal är anställda av ett separat bolag, C/O P AB, som startats i samarbete mellan Clas Ohlson och Pegital, ett företag som sedan tidigare äger och driver bland annat IT-hantverkarna och Veteranpoolen.

– På Clas Ohlson är vi nybörjare på att leverera tjänster. Därför känns det bra att samarbeta med ett partnerföretag med gedigen erfarenhet på serviceområdet.......

 

Källa: elinstallatoren.se
För att läsa vidare, följ nedanstående länk!
2018-12-06

 

Källa: https://www.elinstallatoren.se/innehall/nyheter/2018/december/clas-ohlson-borjar-salja-installation/

Annonser