Den nya väggskivan – Forestia lanserar EliteX som klarar fukt

Nu lanserar Forestia en väggskiva som tål högre luftfuktighet. Efter de spackelfria spånskivornas succé på marknaden bemöter Forestia efterfrågan på väggskivor för garage, våtrum, lantbruk och kök.
 
 Skruva, limma, klicka – klart! Med EliteX nya väggskiva behöver du inte göra något förarbete som spackla, slipa eller laga hål i väggen. Walls2Paint och Walls4U var först ut på marknaden med konceptet och nu har väggskivan anpassats för mer krävande miljöer.
 
 – EliteX är perfekt att ha till exempel i garaget och du kan sätta den direkt på en befintlig vägg. Det betyder att du har en färdig vägg på en eftermiddag. Det sparar tid! säger Stefan Öijerholm, försäljnings- och marknadschef på Byggma Group där Forestia ingår.
 
 Fördelarna är:
 • Tål fukt och vattenstänk
 • Levereras med låsprofil
 • Levereras i 2-pack 
 
Produktutvecklingen har pågått under en längre tid och väggskivan testas nu hos en av de ledande hustillverkarna i Sverige. 
 
– Vi har ett tydligt uppdrag från vår ägare – stanna aldrig och var innovativ. Det är underbart att hjälpa till att göra vardagen enklare, säger Christian Sørlie, en stolt produktchef. 
 
 Om Forestia:Forestia AS producerar spånskivor i varierande tjocklek och storlekar för golv, väggar och tak. Företaget är en av de ledande leverantörerna i Norden. Företagets fabrik ligger i Braskereidfoss i Norge och har en produktionskapacitet på 300 000 kvadratmeter spånskivor per år. Sedan 2006 ägs Forestia av Byggma Group ASA.Läs mer på om Forestia och Byggma Group på forestia.byggmagroup.se respektive www.byggmagroup.se.

    

Källa: http://www.byggbasen.com/prod/forestia_elitex/5410.html

Annonser