Ny ansvarig för affärsområdet tilläggsisolering

ENIVA Isolerproffs förstärker sin säljorganisation med Robert Häger som ny ansvarig för affärsområdet tilläggsisolering. Robert som närmast kommer från en tjänst som försäljnings- och platschef inom fordonsindustrin startar sin tjänst den 7 januari vid huvudkontoret i Täby.

 – Vi ser det som en härlig start på det nya året och vi välkomnar Robert till företaget. Rekryteringen är en fortsatt utveckling i vårt arbete för att vara den självklara leverantören av lösningar för att skapa energieffektiva byggnader i Norden, säger Mikael Bennarp, vd på ENIVA Isolerproffs.
 
Läs mer om Enivas produktutbud

Kontakt:
Robert Häger
Försäljningsansvarig Tilläggsisolering
070-410 35 78
robert.hager@isolerproffs.se

ENIVA Isolerproffs erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner. Det är resultat av sammanslagningen mellan Sveriges ledande lösullsentreprenörer Cremab Isolering AB och FEAB Isolerproffs AB. Företaget är certifierat och godkänt enligt branschstandarden Behörig Lösull och medlem av Lösullsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier. Huvudkontoret ligger i Täby strax norr om Stockholm och lokalkontor finns i Göteborg, Landskrona och Norrköping. 
 

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/eniva_ab/4206.html

Annonser