Funkis XL - en klassisk tidlös modell

Hos Kulturbelysning hittar Ni armaturen Funkis XL med glob opal, en utebelysning som passar i de flesta utemiljöer, såväl äldre klassiska som nybyggda. Funkis XL finns i både väggmodell och hängande från tak för till exempel port eller gång under tak. Armaturen är hantverksmässigt tillverkad i smide och därefter målad i svart.

Glasgloben finns i olika storlekar, 300, 350 och 400 mm i diameter. Det går även att få siffor och text på glaset på Funkis XL.
Takmodellen går att tillverka i längder om 10 cm enligt beställares önskemål.

 http://www.kulturbelysning.se/kategori/Funkis-XL

 

Kulturbelysning tillverkar utomhusbelysning avsedd för gamla stadsmiljöer och klassiska byggnader. Belysningsstolpar och fasadbelysning gjorda efter gamla klassiska modeller. I vårt sortiment har även parkbänkar, soffor och pollare.

I vår kollektion Stad & Park kan vi tillhandahålla ett stort sortiment av äldre stadsstolpar. Alla hantverksmässigt tillverkade efter gamla modeller i gedigna material som gjutjärn och smide.

Vår kollektion består av merparten av Nordens stadstolpar och fasadarmaturer, godkända där antikvariska krav ställs.

Vi har ett nära samarbete med såväl modelltillverkare, konstruktörer, gjuterier, smidesverkstäder samt plåt- och kopparslagare. Därför har vi även möjlighet att special tillverka nya modeller, då enligt beställares förlagor och i samband med projekt.

Vi brinner för att bevara och förvalta våra vackra gamla stadskärnor med estetiskt formgivna armaturer i hållbara material för framtiden. 

Varmt Välkomna in på vår hemsida och att kontakta oss för mer information och inspiration.
www.kulturbelysning.se

 

 

 

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/kulturbelysning_ab/26627.html

Annonser