Funkislampor hos Kulturbelysning

Våra populära Funkislampor i aluminium finns i fyra olika modeller av arm, därtill valmöjlighet på fyra olika glas; koniskt glas, glasglob, päronglas eller ett stallglas. Materialet är aluminium och armarna finns i färgerna svart och grått.
Alla tillverkade efter klassiska förlagor från 30-talet. Funkislampan har använts flitigt som entrébelysning sedan dess.

http://www.kulturbelysning.se/kategori/Funkis-armaturer

 

Kulturbelysning tillverkar utomhusbelysning avsedd för gamla stadsmiljöer och klassiska byggnader. Belysningsstolpar och fasadbelysning gjorda efter gamla klassiska modeller. I vårt sortiment har även parkbänkar, soffor och pollare.

I vår kollektion Stad & Park kan vi tillhandahålla ett stort sortiment av äldre stadsstolpar. Alla hantverksmässigt tillverkade efter gamla modeller i gedigna material som gjutjärn och smide.

Vår kollektion består av merparten av Nordens stadstolpar och fasadarmaturer, godkända där antikvariska krav ställs.

Vi har ett nära samarbete med såväl modelltillverkare, konstruktörer, gjuterier, smidesverkstäder samt plåt- och kopparslagare. Därför har vi även möjlighet att special tillverka nya modeller, då enligt beställares förlagor och i samband med projekt.

Vi brinner för att bevara och förvalta våra vackra gamla stadskärnor med estetiskt formgivna armaturer i hållbara material för framtiden. 

Varmt Välkomna in på vår hemsida och att kontakta oss för mer information och inspiration.
www.kulturbelysning.se

 

 

Källa: http://www.byggbasen.com/ftg/kulturbelysning_ab/26627.html

Annonser